Google Pixel 2 1 1

Google Pixel 2 için Yeni Detaylar Paylaşıldı

Google’ın kendi adı ile yayınladığı ilk akıllı telefon serisi olan Google Pixel serisi için yeni telefonlar geliyor. Uzun süredir konuşulan Google Pixel 2 modelleri için yeni detaylarda ortaya çıkmaya başladı. Peki Google Pixel 2 serisi hakkında son detaylar neler? İşte yeni bilgiler!

Google Pixel serisi birkaç sorunu olsa da amiral gemisi akıllı telefon modelleri arasında yerini almayı başarmıştı. Hem XL serisi hem de standart Pixel modeliyle beraber adını akıllı telefon alanında da epey bir duyuran Google’ın şimdi ise devam modeli olan Pixel 2 serisi gündemde.

Yeni serinin nasıl özelliklere sahip olacağı konusunda ise bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Sistem özellikleri bir yana dursun yeni seri akıllı telefonları hangi markanın üreteceği merak konusu olmuştu. Google adı ile yayınlanacak olsa da farklı markaların üretimiyle piyasaya çıkacak olan Google Pixel 2 akıllı telefonların üreticisi hakkında da yeni bilgiler ortaya çıktı.

Google Pixel 2

Google Pixel 2 Serisini Kim Üretecek?

Geçtiğimiz günlerde Google Pixel 2 serisini LG firmasının üreteceğini belirten açıklamalar gündeme gelmişti. Google ve LG firmalarına oldukça yakın kaynaklar tarafından gelen bilgilere göre Google Pixel XL 2 modelini, yani phablet modelini LG’nin üreteceği neredeyse netlik kazanmıştı. Fakat bugün ortaya çıkan bilgilere göre daha öncede Google ile iş ortaklığı yapmış olan HTC’nin Google Pixel 2 serilerinin üretimine dahil olabileceği belirtildi.

Yeni iddiaların nedeni ise HTCU 11 içerisinde yer alan bazı bilgiler. Sistem dosyalarının içinde yer aldığı belirtilen M2 ve S2 model numaralarının gözüktüğü belirtiliyor. Aynı durum eski Google telefonlarında da yer almış ve HTC M1, S1 model numaralarıyla Google üretimine girmişti. Durum böyle olunca Pixel 2 içinde HTC’nin adımlar atabileceği gündeme gelmiş oldu. Teknoloji devinin ne zaman açıklama yapacağı ve telefonların ne zaman doğrulanacağı konusunda bir bilgi bulunmuyor. Üstün özellikleriyle gelecek olan Google Pixel 2 modelinin tüm özellikleriyle tanıtımı merakla beklenmekte. Şimdilik sadece Google’ın verdiği tüyolara bakacak olursak yeni seri Apple Samsung gibi devlere kafa tutacak özelliklere sahip olacak.