Google Pixel 2 2 1

Google Pixel 2 için Tüm Detaylar Ortaya Çıktı

Google’ın yeni seri akıllı telefonlarının geleceğinin kesinleşmesinin ardından yeni seri akıllı telefonların birtakım detayları ortaya çıkmıştı. En son telefonların LG tarafından mı yoksa HTC tarafından mı üretileceği konuşulurken şimdi ise Google Pixel 2 modeli için yeni özellik iddiaları ortaya çıktı. İşte detaylar.

Google Pixel 2 akıllı telefonları hakkında ortaya çıkan son bilgilere göre yeni seri akıllı telefonlar iki farklı model olarak karşımıza çıkacak. İddialara göre bu iki yeni model Walleye ve Taimen kod isimleriyle gelecek. İsim iddialarının konuşulmasının nedeni de performans testleri olarak gösterilen testlerde sürekli bu iki kod adının görüntüleniyor olması. Peki Google Pixel 2 serileri için düşünülen özellikler neler? Yeni serilerin özelliklerine bakalım.

Google Pixel 2 Taimen Özellikleri

Öncelikle Taimen adı verilen modelin özellikleri hakkında nasıl iddialar konuşulduğuna bakalım. Taimen adı ile gelecek olan yeni modelde 6 inç ekran kullanılacağı belirtiliyor. Bu ekranların 5.80-5.99 inç arasında değiştirilebileceğini de ekleyelim.

Maksimum olarak 6 inç olacak olması bir Phablet modelinin gelmeyeceği görüşünü güçlendiriyor. Buna karşın Google Pixel 2 Taimen modelinde üst düzey özelliklere de yer verilmesi bekleniyor. Ekranların 2K OLED olması ve Snapdragon 835 serisi işlemcilerin kullanılması gibi beklentiler var.

Google Pixel 2

Sadece işlemciler bile ne kadar iddialı modellerin geleceğini kanıtı olarak gösterilebilirken 4 GB RAM bellek miktarı gibi ekstra özellik iddiaları da bir hayli konuşulacak gibi duruyor. Tabi ki bunun dışında Google Pixel 2 modeli için sadece Taimen serisi gelmeyecek. Hemen bir diğer model olacağı düşünülen Walleye modeline bakalım.

Walleye Özellikleri

Bu serinin biraz daha düşük Google Pixel 2 serisi olacağı konuşuluyor. Öncelikle ekran boyutunda küçülmeye gidileceği ve 4.98 inç ile 5.5 inç arasında seçim yapılacağı iddiası var. Bu modelde de Snapdragon 835 işlemcilerine yer verileceği ve RAM miktarının da 3/4 GB seviyesinde olacağı konuşulmakta. Henüz çıkış tarihi ve fiyat bilgisi olmayan son seri modellerin, tüm bu detaylarının ne zaman doğrulanacağını da bilmiyoruz. Şimdilik bu detayların ne zaman doğrulanacağı merakla bekleniyor.