Google Pixel 2

Güncellenen Google Pixel 2’nin batarya sorunları ortaya çıktı

Google Pixel 2 kullanıcıları, Şubat ayında indirilmeye sunulan güncellemenin ardından telefonun bataryasıyla ilgili bazı sorunlar yaşadıklarını dile getirdiler. Bazı kullanıcılar şarjın oldukça hızlı bittiğini söylerken, bazıları da ısınma sorunlarından şikayetçi oldu.

Google Pixel kullanıcılarının sorunları bir türlü çözülemiyor. Reddit’te yapılan paylaşımlara göre Google Pixel 2 kullanıcılarının büyük bir kısmı Şubat ayında indirilmeye sunulan güncellemeden ötürü sorunlar yaşıyor. Sorunların genellikle bataryayla alakalı olduğunu belirten kullanıcılar, bataryanın ısınmasından şarın hızlı bitmesine kadar birçok problemin varlığından söz etti.

Google Pixel 2

Sorunlar yazılımdan kaynaklı

Bazı kullanıcılar, problemlerin akıllı telefonlardaki uygulamalardan kaynaklanıp kaynaklanmadığını görmek adına birkaç basit test gerçekleştirmişler. Örneğin hiçbir uygulama açık olmadığı sırada telefonun ekranını açık bırakmışlar ve hatta cihazı güvenli modda başlatıp hiçbir uygulamaya çalışma izni tanımamışlar. Ancak batarya sorunları bu testlerde de fark edilmiş.

Google konu ile ilgili olarak henüz açıklama yapmadı. Daha fazla kullanıcının durumdan şikayetçi olup olmadığını göreceğiz.