Google

Google Inbox, iPhone X Desteğine Kavuşacak

Google’ın beğeni kazanmış olan mail uygulaması Google Inbox’a önemli güncelleme geliyor. 

Beğenilen ve yüksek sayıda kullanıcısı bulunan e-mail uygulamalarından biri olan Google Inbox’a kısa bir süre sonra iPhone X desteği gelecek. Google’ın mail uygulamasının iphone X ile uyumlu olmaması nedeni ile kullanıcılar tarafından eleştirilmişti. Ancak bu durum yeni güncelleme ile ortadan kalkacak.

The Wall Street Journal’da yer alan habere göre Google çok yakın bir zamanda Google Inbox uygulamasının tasarımını da değiştireceği belirtiliyor. Google’ın kısa bir süre önce “Gmail” ve “Google Drive” servislerinin tasarımını güncellediği düşünüldüğünde Google’ın popüler uygulamalarından birisi olan Google Inbox’ın tasarımını da güncellemesi kullanıcılar tarafından gayet olumlu karşılanmıştı. Bilgiye göre Google, Inbox uygulamasını ilk olarak iOS platformunda güncelleyecek. Güncelleme sayesinde yeni bir görünüme sahip olacak olan Google Inbox’da aynı zamanda kullanıcıların bir süredir şikayetçi oldukları iPhone X desteğine de cevap verilmiş olacak.

Google Inbox Değişiyor!

Yenilenen Google Inbox uygulamasının  tam olarak ne zaman paylaşılacağı ise  henüz bilinmiyor. Yeni güncellemenin önümüzde ki haftalarda ilk olarak iOS kullanıcıları ile paylaşılması bekleniyor.