Google Haritalar artık radar cezasından sizi kurtaracak

Google Haritalar için bir özellik daha kapımızı çalıyor. Bu yeni özellikle beraber yolculuk sırasında radar cezası yeme şansınız artık daha düşük. İşte konu hakkında detaylar.

Google Haritalar’ın bazı bölgelerde hizmete girmesi beklenen yeni bir özelliğe daha ev sahipliği yapıyor. Bu bakımdan Google Haritalar içerisinde yer alan ikonlar hizmetiyle, sürüş sırasında hangi yollarda radar olduğunu gösterecek. Tabii ki araç kullanırken her ne kadar cep telefonu kullanmak doğru bir alışkanlık olmasa da, Google, sizlere sesli uyarı hizmetiyle de bilgi aktaracak. Bu özelliğin şimdilik tüm haritalar kullanıcıları için gelmediğini belirtelim. Sadece Android kullanıcıları ve bazı bölgedekiler için şimdilik gelecek.

"<yoastmark

Google Haritalar, Radar özelliği kademeli gelecek!

Google, bu hizmeti kullanıcılara kademeli kademeli sunacak. Reddit kullanıcılarından gelen bilgilere göre herhangi bir şekilde bu özelliği el ile açmanız mümkün görünmüyor. Böylelikle sabır ve zaman gerektiği daha net. Ülkemizde çok fazla kullanılmayan Waze adındaki uygulamada kazaları ve radarları raporlayarak, kullanıcılarına sunmakta. Ancak Google‘ın haritalar hizmetinde ki bilgilerin daha kapsamlı olacağı kesin gibi.