Google Haberler 1

Google Haberler Uygulaması Güncelleniyor

Uzun süredir olduğu gibi kullanılan Google Haberler sistemi güncelleniyor. Google Haberler sistemin de nasıl bir değişiklik var? İşte ortaya çıkan tüm bilgiler.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar için en önemli uygulamalar arasında yer alan Google servislerinden Google Haberler servisi yenileniyor.

Uzun süredir kullanımda olan servis, yeni bir güncelleme alacağından söz ediliyor. Servisin güncellenmesi sayesinde, yetenekleri de bir hayli artacak. Bu konuda bazı ipuçları ortaya çıktı. Şimdi tüm detaylarıyla değişiklikler.

Google news

Google Haberler Servisi Nasıl Değişecek?

Ortaya çıkan bilgilere göre Google Haberler uygulaması ile diğer servisler bir araya getirilecek. Öncelikle Google gazeteler uygulaması bu bölüme eklenecek. Böylelikle iki servis birleştirilmiş olacak.

Diğer bir değişiklik ise YouTube Haberler bölümünün de yine aynı alana ekleneceği söyleniyor. Bu değişikliklerin ardından ise yeni haber uygulamasının tasarım kısmında da değişiklikler yapılacak. Kullanıcı odaklı bir tasarım yapısına geçileceğinden bahsedilirken, şu an için daha ne gibi değişikliklerin olacağı ise ortaya çıkmış değil.

Google’ın konu ile ilgili olarak resmi bir açıklama yapmasının ardından bu konuda daha net bilgiler ile birlikte zamanlamayı da almış olacağız. Şu anlık sadece uygulamanın ana tasarımın değişiklik göstermesinin yanı sıra bahsettiğimiz bazı sistem değişiklikleri ile Google Haberler servisi karşımıza çıkacak.