google earth yeni
google earth yeni

Google Earth Yenilendi

Google Earth, Chrome ile birleşerek yeni bir ilke imza attı. Şimdi daha stabil ve daha gerçekçi gezilere kapılar açıldı. Google’ın yeni almış olduğu karar üzerine artık Earth, Chrome üzerinden tam anlamıyla destek verebilecek. İşte Google Earth hakkında tüm detaylar!

Tam anlamıyla baştan tasarlanan ve çok uzun bir zamandır bütün insanlar tarafınca kullanılmakta olan Google Earth, yıllardır kişilere Dünya’yı tanıtıyor ve birçok popüler cadde gezintileriyle harikalar sunuyor. Google’ın bazı uygulamalardan elde etmiş olduğu görüntüleri bir algoritma üzerinden birleştirerek ortaya çıkarmış olduğu başarılı görüntüler ile kullanıcıya bir harita sunmayı başarıyor. Google Eart ayrıca en önemli veri bankası olduğunu da belirtelim.

Yeni güncellemeyle beraber kullanıcılar artık 3D kullanımda daha fazla stabil bir görünüm elde edecekler. Bunun yanı sıra bütün dünya hakkında sunulan bilgilerle sınırlı kalmayıp, kendi tarayıcısı olan Chrome ile haritayı birleştirerek mobil cihazları da unutmayıp konuya dahil etmiş ve ortaya daha fazla deneyim sunan yeni keşiflere kapıları açık Google Earth‘ı sunmuş. Daha evvelden uygulama üzerinden erişilen haritaya artık Chrome üzerinden erişim sağlamak mümkün.

google earth

Ayrıca zayıf bağlantılara sahip olan kullanıcıların kopma sıkıntıları ve donma sorunlarının üstesinden gelebilmek adına, bu gibi sorunlar yaşaması önceden tahmin edilen kullanıcılar için belli bir süre bekletip daha sonra sorun yaşatmadan kullanma imkanı sunabiliyor. Tüm insanlığın faydalanması mümkün olan platformun ciddi anlamda uzun bir aradan sonra yeniliğe kavuştuğu bir gerçek.

Google Earth‘ın yapmış olduğu yenilik kısa sürede bütün kullanıcılar tarafından büyük beğeni almış ve ciddi anlamda bizlerinde gönlünde bir taht oluşturduğunu belirtelim. Sizlerde Google’ın yeni güncellemesi hakkında bilgi sahibi olabilmek için aşağıda ki videoya göz atabilirsiniz.