google asistan 1

Google Asistan için yeni bir özellik daha yolda!

Google, Tüketici Elektroniği Fuarı kapsamında önemli bir duyuru yaptı ve sanal asistanı için gelecek yeni özelliklerin açıklamasında bulundu.

Google, Android ve İOS kullanıcılarının sanal yardım kaynağı olan Google Asistanı gelişimi konusunda ilgileniyor. CES 2019’da şirketlerin, ürünlerine Google Asistanı daha kolay bir şekilde bütünleme durumu oluşturacak olan Google Asistant Connect’in bir ön raporunu gösteren şirket, aynı zamanda sanal asistanın gelecekte kazanacağı yeni başarıları da dile getirdi.

google asistann

Google’ın yaptığı açıklamaya göre Asistan, çok yakın bir zamanda Android ve İOS sürümü kullanıcıların uçuş kartlarını kaydedip alabilecekleri ve uçuş durumlarını kontrol edebilecekleri yeni özelliklerle buluşacaktır.

Fakat Google Asistan’ın yeni olacak olan yetenekleri bu durumla sınırlı kalmıyor.

Ancak Google Asistan’ın yeni yetenekleri bunlarla sınırlı kalmıyor. Google Asistan üstünden Choice Hotels, AccorHotels, InterContinental Hotels Group, Priceline, Expedia, Mirai ve Travelclick gibi Google partnerlerinde oda rezervasyonu oluşturulabilecek; Google Keep, Any.do, Bring! ve Todoist üzerinden notlarınızı kontrol edip ayrıca yeni notların da eklemesini yapabileceksiniz.