Google Alloya tepki gosterme ozelligi nihayet geldi1

Google Allo’ya tepki gösterme özelliği nihayet geldi

Google’ın mesajlaşma uygulaması olan Allo’ya nihayet mesajlara tepki verme özelliği geldi. İşte yeni güncelleme ve detayları!

Google Allo için merakla beklenen ve olması gereken en önemli özellik bilgisayarlarda olması gereken bir uygulama olarak görülse bile şimdilik Google’ın böyle bir şey için elini kımırtatası bile yok. Çünkü mobil uygulama güncelleme işleri devam ederken, masaüstü için en ufak bir şey bile yok. Saatler önce gelen bir yeni haberle birlikte Google‘ın mesajlaşma uygulaması Allo‘ya yeni bir özellik sonunda geldi. 14. sürüm olarak gelen yeni sürümde mesajlara artık tepki vermek mümkün.

Google Alloya tepki gösterme özelliği nihayet geldi

Aslında Google biraz geç kaldı dersek yeridir. Tepki gösterme özelliği günümüzde her uygulamanın vazgeçilmez bir özelliği olarak görülüyor. Olmazsa olmaz özellik olan tepki gösterme şart. Emoji olarak kullanılan tepki gösterme, aslında yazılan soru veya herhangi bir yazıya karşılık direk tepki görseli göndererek kendinizi yormadan karşıdakine ruh halinizi belirtmeniz oluyor.

Güncelleme Dağıtılmaya Başladı!

Güncelleme an itibariyle dağıtılmaya başlamış ancak tüm kullanıcılara aynı gün gelmeyeceğini belirtelim. Yeni güncellemenin bir kaç gün içerisinde tüm kullanıcılara geleceği ve sonunda tepki özelliğinin kullanımda olacağını belirtelim.