God of War, yalnızca bir ay içerisinde 5 milyon sattı!

Eleştirmenlerin olumlu notlarıyla dikkat çeken ve satışa sunulur sunulmaz oyun dünyasında bomba etkisi yaratan God of War, Sony tarafından paylaşılan bilgilere göre sadece bir ay içerisinde 5 milyon satış sayısına ulaşmayı başardı. Oyunun tüm zamanların en çok satanları arasında yer alacağına kesin gözüyle bakılıyor.


Serinin ilk üç oyunuyla PlayStation platformunun simgelerinden birisi haline dönüşen God of War, dördüncü oyunuyla hayranlarını Kuzey’e, İskandinav tanrılarına götürdü. Satışa sunulmadan kısa bir süre önce eleştirmenlerden aldığı olumlu notlarla dikkat çeken ve bekleyenlerin heyecanını katlayan oyun, raflardaki yerini aldığı ilk zamanlarda satış rekorları kırmıştı. Sony, oyunun bu büyük başarısının ay boyunca sürdüğünü ve sadece bir ay içerisinde 5 milyon satış sayısına ulaştığını duyurdu.

God of War

Bu sayıyla geride bıraktığımız Nisan ayının en çok satanı olmayı da başaran oyun, tahminlere göre tüm zamanların en çok satan oyunları arasında yer alacak. Oyuna gelen olumlu eleştiriler, sıra dışı hikayesi ve kaliteli oyun içeriği kesinlikle tüm zamanların en çok satanları arasında yer alması gereken bir yapım olduğuna işaret ediyor.

Kaynak