Gmail Grup 1

Gmail’de Grup E-postası Nasıl Oluşturulur?

Gmail, dünya çapında en çok kullanılan ve tercih edilen e-posta istemcilerinden biridir. Gmail’de grup e-postası göndermek sıkıcı bir iştir, fakat işinizi kolaylaştıracak araçlar vardır. Bu yazımızda, Gmail’de nasıl grup e-postası oluşturulacağını göstereceğiz.

Gmail’de Grup E-posta / Posta Listesi Oluşturmanın Yararları

Zaman kazandırır ve çok sayıda kişi grubuyla sık sık iletişim kurmayı kolaylaştırır

İçeriğinizi ölçekte kolayca dağıtmanın harika bir yoludur

Kitle listelerini bölümlere ayırmak, daha fazla sonuç odaklı e-posta pazarlama kampanyaları oluşturmanın etkili bir yoludur

Ayrıca, akrabalar, arkadaşlar ve sosyal ve iş çevreleriyle bağlantıda kalmanın mükemmel bir yolu.

Grup E-postası

Yerel Yöntem

Posta kutunuza gidin. Google Apps sekmesinden Kişiler’i seçin. Belirli bir gruba eklemek istediğiniz kişileri seçin. Daha sonra etiket simgesine tıklayın. Açılır menüden “Etiket Oluştur” u seçin ve gruba isim verin. Kaydet’e tıklayın. Bunun gibi, Gmail’de bir posta listesi oluşturdunuz. Gmail gelen kutunuzdan oluştur üzerine tıklayın ve alıcıların kutusuna etiket adını yazın. Bu etiketteki tüm kişileri görebileceksiniz. Bu liste göründüğünde, e-postanızı yazın ve gönder düğmesine basın.

Google Yerel Yöntemini Kullanmanın Avantajları

Ücretsizdir ve bu grup e-posta listelerine doğrudan Gmail gelen kutunuzdan erişebilirsiniz

Yerel Yöntemi Kullanmanın Eksileri

E-posta açık takibi, link-click ve bildirimleri yanıtla gibi anlamlı bir katılım sağlamak için zaman zaman kritik öneme sahip alıcıların davranışsal verilerini almazsınız.

Bunlardan biri, gönderilen e-posta kampanyasına otomatik bir e-posta takip dizisi ayarlayamıyor, bu da e-posta kampanyalarından daha yüksek bir yanıt oranı sağlamak için zaman zaman çok önemli.