GM 5 Plus Andorid Oreo 8.0 Güncellemesi Bir Kez Daha Ertelendi!

Genaral Mobile’ın Orta seviye amiral gemisi GM 5 Plus, Segmentinde ki telefonlar arasında dikkat çeken modeller arasında yer alıyor. Android One programına dahil olan GM 5 Plus için Android Oreo 8.0 güncellemesi 31 Mart tarihine kadar ertelendi.

2016’nın Nisan ayında satışa çıkan GM 5 Plus, o dönem de orta seviye cihazlar arasında en dikkat çekiciler arasında yer almayı başarmıştı. Hem donanım hem de Android One programına dahil olması ile beğeni kazanan akıllı telefon için beklenen Android 8.0 güncellemesi bir kez daha ertelendi.

Kullanıcıların sosyal medya üzerinden konu ile ilgili şikayetlerine cevap veren General Mobile, yaptığı açıklama ile konuya açıklık getirdi.

GM 5 Plus

“GM 5 Plus modeli için planlanan Android One güncellemesi, son yazılım testlerinin tamamlanmasının ardından en geç 31 Mart 2018’de sunulacaktır. Bu durum, 2017’den önce piyasaya sunulmuş olan cihazların güncelleme sürecinin yeni tarihli cihazlara kıyasla daha uzun süreler gerektirmesinden kaynaklanmıştır. General Mobile olarak tüm zorluklarına rağmen sizlere hızlı ve sorunsuz bir Android deneyimi yaşatmak için aralıksız çalışmaya devam ediyoruz.”