gionee-s11

Gionee’nin 4 Kameralı Yeni Modeli: S11

Akıllı telefon pazarına oldukça hızlı bir giriş yapan Çin piyasası dur durak bilmiyor. Son olarak Çin menşeili Gionee markası son modeli S11’i resmi olarak duyurdu.

Çin’in akıllı telefon üreten marklarından bir tanesi olan ve adını yeni yeni duyuran Gionee yepyeni bir modelle kullanıcıların karşısına çıktı. Telefonun kuşkusuz en çok dikkat çeken özelliği ise 4 adet kamerasının bulunması oldu. Resmi olarak 26 Kasım 2017 tarihinde tanıtacağı modeli için bir ön tanıtım videosu yayımlayan Gionee dikkatleri üzerine çekmiş gibi duruyor.

4 Kameralı Akıllı Telefon: Gionee S11

Çin akıllı telefon üreticisi Gionee tarafından tasarlanan S11 modeli tasarım açısından 6 inçlik bir ekran büyüklüğüne sahip. Kullanıcılarına 1080×2160 ekran çözünürlüğü vaat eden marka AMOLED bir ekrana sahip. Ayrıca model OnePlus 5T ve Oppo R11 modellerine oldukça benzer özelliklere sahip. Telefonun ön kısmında ve arka kısmında 2’şer adet olarak toplam 4 kamerası bulunuyor.

16 ve 8 MP ön kamera 16 ve 5 MP arka kameralarıyla dikkat çeken model pembe, altın ve mavi renk seçenekleri ile sunulacak. Performans açısından incelendiğinde 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip. 3600 mAh bataryası ile uzun bir kullanım ömrü sunan modelin satış fiyatı hakkındaki resmi açıklama 26 Kasım’da açıklanacak.