android oreo 8 1

General Mobile GM 6 Oreo 8.0 Güncellemesi Yayınlandı

General Mobile GM 6 Android işletim sisteminin son sürümü olan oreo güncellemesi yayınlandı.

General Mobile GM 6 Android Oreo Resmi Olarak Aldı

General Mobile GM 6 için bir süredir beklenen Android Oreo 8.0 güncellemesi yayınlandı. Böylelikle One kapsamında üretilmiş olan bir cihaz da Oreo güncellemesini almış oldu.

General Mobile GM 6 Android Oreo Güncellemesi Nasıl Yapılır?

GM 6 cihazının, ayarlar kısmından güncellemeyi kontrol edin OTA (Over The Air) üzerinden uygulamayı indirip kurabilirsiniz.

General Mobile GM 6 Android Oreo Güncellemesi İle Gelen Yenilikler

PIP ( Picture in Picture)
Bu özellik sayesinde bir ekranı küçültüp, taşıyabilir ve arka kısımda başka işlemler yapabilme şansına sahip oluyorsunuz.
Otomatik Doldurma Sistemi
Sisteme bilgilerinizi bir kez girdiğinizde izniniz olursa daha sonraki girişlerde otomatik olarak bütün alanları doldurup işlemlerinizi hızlandırıyor.
Pil
Oreo ile birlikte arka planda işleme devam eden uygulamalar daha detaylı olarak sınırlandırılması sağlanarak, pil ömrü arttırılacak.
Ayarlar Arama Gezgini
Android 8.0 Oreo ile birlikte ayarlar menüsünde arama çubuğu yer alacak. Böylelikle değişiklik yapmak istenilen özellik buradan aratılıp hızlıca bulunabilecek.
Bildirim Erteleme
Whatsapp, Facebook, Instagram, Messenger vb. uygulamalardan gelen bildirimleri hafifçe sağa kaydırarak 15 dakika, 30 dakika, 1 saat ve 2 saat erteleme imkanı sağlanabiliyor.
2 Uygulamayı Aynı Anda Kullanma
Oreo ile birlikte aynı anda 2 uygulamayı daha gelişmiş bir şekilde kullanım imkanına sahip olunacak ve bu özellik sayesinde uygulamalar artık daha stabil ve hızlı çalışacak.