ios 11 2 5 beta 4 1

Geliştiriciler için iOS 11.2.5 Beta 4 Sürümü Yayınlandı

Apple tarafından geliştiriciler için, iOS’un dördüncü beta sürümü olan 11.2.5’i yayınladı. Beta 4 ile Siri’nin güncel haberler için sorulan sorularda podcast’ler oynatmasına izin verilen özellik yer alıyor.

Spectre işlemci güvenlik açığının kapatılması için yayınladığı güvenlik önlemlerinin yer aldığı iOS 11.2.2 güncellemesinin ardından daha önce 9 Aralıkta deneme sürümü yayınlanan 11.2.5 güncellemeside kullanılabilir olacak.

Daha çok hata düzeltmeleri içeren İOS 11.2.5‘de beta 3 sürümündeki yüksek sesteki bozukluk probleminin düzeltildiği; ve cihazların daha hızlı kablosuz şarj edilebilmesini sağlayacak iyileştirmenin yapıldığı gözüküyor.

os 11.2.5 güncellemesi

Hesap makinesi düzeltmeleri ve Apple Pay Cash‘in bazı bölgelerde kullanılabilir olmasının sağlanacağı ve yeni duvar kağıdı seçeneklerininde bu güncelleme sayesinde gelmesi bekleniyor.

İOS 11.2.5 Beta Nasıl Yüklenir?

Apple‘ın test uygulayıcı programına dahil iseniz, iOS 11.2.5 güncellemesini telefonunuza yüklemek için Ayarlar’dan Genel sekmesine giderek ‘Yazılım Güncellemesi’ne dokunun ve gerisini getirin.