seks robot 1

Gelişmiş Erotik Teknoloji Ürünleri

Modern teknoloji hayatımızın her noktasına girdi. En özelimize kadar inen teknoloji, sadece tıp, biyoloji, mühendislik, sinema, turizm ve uzay sektörlerini değil seks endüstrisinde de yeniliklere imza attı. Eşinizden uzakta yaşamak size zor geliyorsa, kalp atışlarınızı eşinize anlık olarak duyuran bir teknoloji ile başlayalım.  Pillowtalk işte bu girişimin bir ürünüdür. Gerçek zamanlı kalp atışlarınızı dünyanın öte yanındaki sevdiklerinize anlık olarak gönderiyor.

Seks Teknolojileri

Teslasuit ise sanal sarılmayı gerçekçi kılan bir teknoloji olarak geliştirildi. Daha önce Virtual Fantasy ürününü hiç duymamış olabilirsiniz .Sek fantezilerinizi sanal ortamda 3D kalitesi ile yaşamanıza izin veren bir teknolojidir. Yine Chathouse 3D sizi Japon kızlarla sınırlama olmadan fantezilerinizi yaşayabileceğiniz bir sanal ortama taşıyor.  Günümüzde VR seks temalı bilgisayar oyunları da var.

seks robot 2

Sinema Sektöründe Teknoloji ve Seks

Holywood günümüzde seks robotları ile ilgili filmleri sık göstermeye başladı. En masumu da “Her- Aşk” filmidir. Bu filmde karısından boşanma aşamasındaki bir adamın, satın aldığı işletim sistemine aşık olması konu ediliyor. İşletim sistemi günümüzdeki Siri’nin çağ atlamış hali ve yapay zekaya sahip, çabuk öğrenen ve öğrendiğini asla unutmayan sanal bir kadın, kahramanımızın tüm cinsel fantezilerini gerçekleştirme fırsatı tanırken gündüzleri de iş ortamında mail okuyarak ve işte yardımcı olarak tam bir asistan gibi çalışıyor. Kahramanımızla aşk yaşamayı öğrenen işletim sisteminin peşinden giden kahramanımız aşkı en saf haliyle sapsız üzüm yer gibi yaşıyor. İstediği zaman sanal aşkı ile konuşabiliyor, sevişebiliyor ya da iş hayatında ücretsiz bir yardımcı olarak da kullanabiliyor. Her şey iyi güzel giderken kahramanımızın unuttuğu bir nokta var: Bu işletim sistemini satın alan tek erkek o değildir!

Seks teknolojileri hızla gelişiyor. Günümüzde insana benzeyen, kendi dolaşım sistemi bile olan, konuşan sevişen ve hatta orgazm olabilen bir robot var. Adı Samantha.  Bu robotla sohbet edebilir, dertlerinizi paylaşabilir, onunla muhabbet edebiliyorsunuz. Hayalinizde bile erişemeyeceğiniz holywood aktristlerinin birebir kopyası olan android seks robotları üreten firmalar çalışmalarını hızlandırdı. En geç 20 yıl içinde, kadın mı robot mu olduğunu anlayamayacağınız yeni robotlar üretilecek.