Android E posta Uygulamalari 1

Gelen Kutunuzu Düzenli Tutmak İçin En İyi Android E-posta Uygulamaları

Android cihazımızla gelen varsayılan e-posta uygulaması yalnızca temel kullanım içindir ve modern görünmüyor. Bu nedenle, bu makalede, 2019’da kullanabileceğiniz en iyi Android e-posta uygulamasını sizlerle paylaşmaya karar verdik. Bu nedenle, en iyi Android e-posta uygulamaları 2019’a göz atın.

Android E-posta Uygulamaları

Gmail

Bir Gmail hesabınız olmadan Android cihazınızı bile doğru bir şekilde kullanamazsınız. Google tarafından desteklenen Gmail, güvenebileceğiniz en iyi ve güvenilir servis sağlayıcılardan biridir. Android için Gmail uygulaması e-posta ihtiyaçlarınız için hemen hemen her özelliği sunar. Sadece bu değil, Gmail uygulaması harika görünüyor ve ayrıca birden fazla hesap desteği var.

K-9 Mail

K-9 Mail, Android akıllı telefonunuzda kullanabileceğiniz başka bir en iyi ve açık kaynaklı e-posta istemcisidir. K-9 Mail ile ilgili en iyi şey, birden fazla hesabı desteklemesidir. Bunların dışında, Android için e-posta istemcisi IMAP, POP3 ve Exchange 2003/2007’yi destekler. Bu yüzden, bugün kullanabileceğiniz en iyi ücretsiz Android e-posta istemcisidir.

Boxer – Workspace ONE

Zengin özelliklere sahip bir e-posta istemcisi arıyorsanız, Boxer – Workspace ONE sizin için en iyisi olabilir. Boxer – Workspace ONE’ın harika yanı, sadece şaşırtıcı olan arayüzü. Boxer – Workspace ONE, iCloud, Gmail, Outlook, Yahoo, Hotmail vb. destekler. Yani, kullanabileceğiniz en iyi Android e-posta istemcilerden biridir.

Blue Mail

Güzel tasarlanmış, evrensel bir e-posta istemcisi arıyorsanız, Blue Mail sizin için en iyi seçim olabilir. Blue Mail ile ilgili en güzel şey, oldukça şaşırtıcı olan arayüzüdür. Bunların dışında, uygulamanın Gmail, Hotmail, AOL, Outlook, Alto, Yahoo, vb. desteği var. Yani, Android için kullanabileceğiniz en iyi başka bir e-posta istemcisi.