Game of Thrones'un final sezon tarihi açıklandı

Game of Thrones’un Final Sezonu Tarihi Açıklandı!

Dünyanın en büyük dizi yapımlarından bir tanesi olan Game of Thrones’un merakla beklenen final sezonunun tarihi açıklandı.

HBO’nun yapımcılığını üstlendiği ve 2010 yılında vizyona giren Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisi 7. Sezonu ile birlikte milyonlarca insan tarafından izlenen nadir dizilerin arasına girmişti. Müthiş bir sezon finali yapan dizi 8.sezonda final yapacak. Final sezonunun toplam 6 bölüm olacağını belirten yapımcılar geçtiğimiz bölümlerde yaşanan sızıntı sorununa yeni çözümler üretecek.

Dizinin Arya’sı 8. Sezonunun Tarihini Verdi!

HBO tarafından Game of Thrones’un final sezonu 2019 yılında yayımlanacağı açıklanmıştı. Dizinin ana karakterlerinden bir tanesi olan Arya Stark’ı canlandıran Maisie Williams, rol alacağı yeni filmi Early Man röportajında dizinin yeni sezonu hakkında bilgi verdi. Genç oyuncunun yaptığı açıklamaya göre dizinin final sezonu Nisan 2019’da vizyona girecek. Dizinin çekimlerinin ise Aralık 2018’de tamamlanacağını bildiren genç oyuncu, diziyi aceleye getirmediklerini belirtip final sezonunda çok önemli şeylerin olacağını belirtti.