Tycho Nestoris

Game of Thrones’un Eski Oyuncusu, Dizi Hakkında İpuçları Verdi

Dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri olan Game of Thrones‘da rol alarak Braavos Iron Bank Temsilcisi Tycho Nestoris’i canlandıran başarılı İngiliz aktör Mark Gatiss, final sezonuna davet edilmediğini belirtti.


Game of Thrones, 8. sezonu ile final yapmaya hazırlanıyor. Çekimlerinin neredeyse tamamlanmış olan dizi 2019’da yayınlanacak. Dizinin gizemli havası nedeni ile medya’da oyuncularından ayrıntıları öğrenmek için her fırsatı değerlendiriyor.

Tycho Nestoris

Dizinin önemli karakterlerinden biri olan Tycho Nestoris karakterine hayat veren, Mark Gatiss, Game of Thrones’ hakkında ki fikirlerini net bir şekilde paylaştı. Dizinin 8.sezonu için çağrılmadığını ve Cersei Lannister ile gerçekleşen sahnenin, karakterinin son sahnesini olduğunu söyledi.

Game of Thrones içinde ölümüne dair bir sahne  bulunmadığını ve karakterin hayatta olduğunu belirten Gatiss: “Tabii kafamın bir ejderha tarafından koparıldığını söylenirse de şaşırmayacağım; sahnem olmaksızın öldüğümü de söyleyebilirler.” sözleri dizide ki karakteri hakkında fikirlerini paylaştı.