Game of Thrones 7.Sezon 1 1

Game Of Thrones’un 7 Sezon Finali Öncesinde 4 Cevapsız Soru!

Game Of  Thrones’un sezon 7 finali bugün muhtemelen olağan üstü bir görsel görüntü eşliğinde final yapacak. Peki cevap bulunmayan soruların yanıtlarını bu son bölümde görecek miyiz? Sanırım bu soruların yanıtlarını 7. Sezon finalini izlediğimizde alacağız.

Şimdi Cevap Aradığımız Sorulara Gelelim.

1- Bran Kayda Değer bir şey yapacak mı?

7. Sezonda Nispeten daha az gördüğümüz Bran Ölüler Ordusuna karşı yapılan savaşta önemli bir rol oynayacağı daha belirğin hale gelmeye başladı. 3. sezonda Uzun gece geldiğinde hazır olması gerektiğini söyleyen Bran’ın kayda değer bir şey yapıp yapmayacağı bir soru olarak karşımızda duruyor.

GOT Bran

2- Daenerys tekrar doğuracak mı ?

7. Sezon’un Sondan bir önceki bölümünde; Daenerys Ejderhaların kendisinin çocukları olduğunu jon’a söylemişti. 1. Sezon’da Khal Drogo’nun oğluna hamile olduğunu düşünürken; kertenkele’ye benzer bir canlı doğurmuştu. Bunun Drogo’nun hayatını kurtarmak için düşünülen bir kan ritüel’i olduğu söyleniyordu. Jhon ile aralarında ki ilişki gelişmeye devam eden Daenerys’ın bu durumda ne yapacağı?

dranerys

3- Arya ve Sansa Stark barışacak mı yoksa savaşacak mı?

Serçeparmak’ın yaptığı ortalık karıştırma olayından sonra Arya ve Sansa’nın arası açılmıştı. Braavos’da casusluk eğitimi alan Arya’nın kışyarı’na döndüğünde serçeparmak’ı takip etmesi Sansa ile serçeparmak arasında bir engel olup olmayacağı konu olurken, bir yandan da bu olayları Bran’ın görüp görmediği de ayrı bir soru işareti olarak karşımıza çıkıyor.

arya ve sansa

4- Theon için Mutlu Son Olacak mı ?

Theon’un için hemen hemen hiç mutlu son olmadı. Robb Stark ihanet beri şansı düzelmeyen Theon’ın bölüm 7 finalinde önizlemesinde kıyılarında dizlerine attığı gibi görünen şey hızlı bir çekilmiş, ancak duygusal bir çöküş gibi görünüyor. Son durumda yaralıydı ve ölebilir mi? Theon onu Euron’un elinden kurtaracak mı, ve mecazi olarak kendi erkekliğini geri kazanmak için onu öldürecek mi?