Game of thrones1 1

Game of Thrones’u Seviyorsanız, İzlemeniz Gereken 5 Dizi Önerisi

2019’da yeni sezonu gelecek olan Game of Thrones hayranları, bu uzun bekleyiş esnasında GoT’a benzeyen diğer dizileri isterseler değerlendirebilir.

Dünyanın en iyi dizilerinden biri olan Game of Thrones’un sezon aralarının oldukça uzun olmasından dolayı, GoT hayranlarının dizinin yeni sezonunun yayınlanmaya başlamasına kadar değerlendirebileceği öneriler, konsept olarak GoT’ı andırıyor.

The Last Kingdom

Bernard Cornwell’in ‘The Saxon Stories’ isimli romanından esinlenerek uyarlanan 16 bölümlük dizi, savaş ve krallık çatısı altında, din, aşk, politika ve sadakat merkezli bir şekilde konuları işliyor.

Frontier

18. Yüzyılda geçen dizi, Kuzey Amerika’da ki kürk ticaretinin ele geçirilmesi üzerine konu alıyor. Bu süreç içinde anlaşmazlıklarının sıklıkla baltalarla ve oklarla çözüldüğü dizi, sürükleyici bir yapıda..

The Tudors

Evlendiği tüm kadınları öldürüp, yeni arayışlar içinde olan bir kralın hikayesini anlatıyor. Toplam 38 bölümlük dizinin her bir bölümü ortalama 50 dakika.

Borgia

Yapımcısı olan Neil Jordan olan dizide The Borgias, Tudor Hanedanlığı‘nda, VIII. Henry‘nin 6 eşiyle yaşadığı entrikalarla dolu dönemi konu alıyor.

Norsemen

Milattan sonra 8. yüzyılda bir Viking/Nors köyünde geçen dizi, Dönemin geleneklerine uygun olarak ancak günümüzün düşünce tarzı kullanılarak hiciv ediliyor ve esprili bir şekilde yağmacılık, kölelik anlayışı, evlilik kavramı gibi birçok konu tiye alınıyor.

Sizin de önerilerileriniz var ise bizimle yorum üzerinden paylaşabilirsiniz.