game of thrones 7 sezon fragman 1

Game of Thrones’da Büyük Savaşa Az Kaldı

7. Sezonu’nu ip ile çektiğimiz dünyanın en iyi dizisi ünvanına sahip Game of Thrones da yeni sezonda neler yaşanacağı diziyi takip edenlerin en çok merak ettiği konulardan biridir. Bu yüzden yayınlanan fragmanları da pür dikkat izleriz.

Game Of Thrones un 7. Sezonu için yayınlanan en son fragman en uzun olmasının yanında bize bazı konularda detaylar verdiğini de söyleyebiliriz. 16 Temmuz 2017‘de başlayacak dizide büyük bir savaş başlıyor.

6. Sezonda oldukça gerilimli geçen sahneler sonrasında yeni sezonda büyük savaşın yaşandığını gösteren kareleri görmek mümkün. 6. Sezonunda Lannister’ın mücadelesi dışarıdan gelen saldırılardan dolayı bitmemiş gözüküyor. Dizinin en sevilen karekteri olan Jon Snow, Sansa Stark’ın gelişi ile oyunun kurallarını iyice değiştirecek gibi gözüüyor. Bir yandan da geçen sezon tutsaklıktan kurtulan Khaaleesi’nin de taht savaşı 7. Sezonun beklenen sahnelerinden olduğu aşikar.

Daenerys Targaryen tahtına yerleşirken bir yandan da gözünü düşmanlarından ayırmayacak gibi gözüküyor. Game of Thrones‘ta yaşanan savaşlar bu sezon yaşanacak olanın yanın hiç kalacak gibi gözüküyor.

Fragmanda Cersei Lannister, “dört bir yanını düşmanların sardığını Ancak karşılarına ne çıkarsa çıksın ezip geçeceklerini” söylüyor. Ancak bunları söylerken Tyron‘u görmezden geldiğini hatırlatalım.

Khaaleesi kaybettiklerini geri kazanmak için tüm yolları denerken. Kendisinin yedi krallık’a hükmetmek için doğduğunu ve hükmedeceğini söylüyor.

Kuzeyde ise hareketlilik durmadan devam ediyor. Kuzeyin kralı olarak anılmaya başlayan Jon Snow, Sansa Stark‘la birlikte gücüne güç katarken Snow, Sansa’ya ailesinin tamamının öldüğünü; bu yüzden yaklaşan fırtınaya karşı son umut olduğunu söyleyerek önemli olduğunu belirtiyor.

Jon Snow

Lord Davos birleşmenin önemini vurgularken demir tahtı işaret ediyor.

Game of Thrones 7.da en dikkat çekici unsurlardan olan ejderhaları bu sezonda oldukça fazla görmeye başlayacağız. Savaşın kaderini değiştirecek olan ejderhaları hayranlık ile izleyeceğimiz kesin diyebiliriz.

Artık Game Of Thrones un 7. Sezonu için yayınlanan en son fragmanı izleyelim.