Game of Thrones 1

Game of Thrones için 5 saniyelik spoiler videosu

Game of Thrones izleyicilerini çok fazla heyecanlandıracak bir yeni hafif spoiler yayınlandı. 5 saniyelik video hafif bir spoiler vererek meraklıları heyecanlandırıyor. İşte o video ve detaylar…

Tüm dünyada milyonlardan fazla kişi tarafından izlenen Game of Thrones, 2019 yılında gelmesi planlanan son sezonuyla ekranlara veda edecek. Şimdiye kadar dizinin son sezonundan en ufak bir ipucu bile yokken, HBO’nun yeni sezon fragmanında dizinin son sezonundan 5 saniyelik bir kesit yayınlandı.

https://twitter.com/HBO/status/1082097487438102528

Game of Thrones Spoiler Heyecanlandırdı

HBO, 76. Altın Küre ödülleri sırasında, 2019 yılında izleyicilerle beraber olarak yapımlarından ufak bir video yayınladı. Sadece Game of Thrones ile alakalıysanız, videonun 40. saniyede başladığını belirtelim. 5 Saniyelik bu kısa spoiler videosundan anlayabileceğiniz gibi Sansa, çok ironik bir mimikle yanında olan Jon Snow Khaleesi’ye “Winterfell sizindir, majesteleri.” diyor. Yinede pek tekin bakışlara sahip olmadığı açıkça ortada. Ayrıca Winterfell’in savaşta kritik bir rol mü alacağı veya Jon ile Daenerys’in farklı bir durum içinde olacağı merak konusu.

Ekranlara veda edecek bu güzel dizi spoiler vermiş olsa da, kullanıcıları aslında şimdiden üzüyor…