Game of thrones 1

Game of Thrones 8.sezonundan ilk fotoğraflar paylaşıldı!

HBO, Game of Thrones’un 8.sezonundan ilk fotoğraflarını kısa süre önce yayınladı. Görülen tüm fotoğrafları aşağıdan görebilirsiniz. Final sezonu 14 Nisan 2019‘da başlayacak olan Game of Thrones milyonlarca kişinin finali sezonu için beklemiş olduğu bir olaya döndü. İki ay gibi bir süre kalmış durumda.

3

5 69 10 12 11 13 Game of thrones1

14 Adet Fotoğraf Paylaşıldı!

Game of Thrones’un final sezonu bildiğiniz gibi yalnızca altı bölümden oluşacak. Ancak daha önce yapılan açıklamalarda her bir bölümün normalden çok daha uzun bir süreye sahip olacağı belirtilmişti. Yani 70-80 dakikalık hatta bir buçuk saatlik bölümler beklenebilir.
2
4

7

Davos Seaworth karakterini canlandıran ünlü aktör Liam Cunningham, geçtiğimiz ay katıldığı bir televizyon programında,”10 bölümlük bir sezonun çekimleri yaklaşık altı ayımızı alıyordu. Final sezonunu ise altı bölümden oluşmasına rağmen neredeyse bir yılda ancak tamamlayabildik. Yani önceki sezonlardan çok daha farklı, inanılmaz bir bütçe ve skalaya sahip bir sezon olacak.” ifadelerini kullandı. Ayrıca sekizinci sezonu iki kere izlediğini de belirten Cunningham, her bir bölümün bir filmden farksız olduğunu söylüyor.

8