Game of Thrones 7.Sezon 1 1

Game of Thrones, 7.Sezon için Radikal Kararlar Alıyor

Dizi sektöründe en başarılı yapımlardan biri olarak değerlendirilen Game of Thrones, kısa süre sonra yeni sezonuyla çıkış yapmaya hazırlanıyor. 7.sezonuyla beraber izleyicilerin karşısına çıkacak olan yapımın bu sene güvenlik önlemlerinde de yeni düzenlemelere gittiği öğrenildi. İşte detaylar.

Game of Thrones, dünya üzerinde en çok izleyici kitlesine sahip olan yapımlardan bir tanesi. R.R. Martin tarafından sunulan ünlü kitap serilerinin ekranlara uyarlanan versiyonları olan Game of Thrones serisinin en son 6.sezonunu görmüştük. Dizinin konusu ve yeni sezon hazırlıkları bir yana dursun dizinin güvenliği de gündem konusu olan bir başka detay.

Dünya çapında izlenen dizilerden biri olması sebebiyle zaten yayınlanma konusunda bir hayli önemli olan Game of Thrones serisinin geçen seneki sezonunda da bu yönde bir güvenlik sorunu yaşanmıştı. Eleştirmenler için yayınlanan versiyonların internette verilmesiyle beraber sezonun ilk yarısı da önceden yayınlanmıştı. Şimdi ise Game of Thrones için ekstra önlemler alınarak bu tarz olayların önüne geçileceği belirtildi.

Game of Thrones Telif Haklarına Önem Verecek

Yine dizinin yayınlanmadan önce eleştirmenlere gönderilmeyeceğini belirterek önlemlere bakalım. Öncelikle Game of Thrones için artık telif haklarına daha fazla önem verileceği biliniyor. Kullanıcıların internet üzerinden izlediği bölümlere sınırlamalar gelecek. Resmi yayınların dışında başka sitelerden izleme olanağının pek fazla olmayacağı belirtiliyor.

Game of Thrones 7.Sezon

En azından yayın tarihinden bir süre geçene kadar böyle bir önlem alınması söz konusu. HBO tarafından alınan önlemler bir yana dursun ülkemizde dahil olmak üzere yayıncı kuruluşlarda da dizi için düzenlemeler göreceğiz. Ülkemizde de geçen sene gündeme gelen Digitürk yayın hakları durumunun yine yaşanabileceğini belirtelim.

Game of Thrones yeni sezonunun telif haklarına sahip olmayan yerlerde gösterimi mümkün olmayacak. Game of Thrones 7.sezon için sunulan tüm bu düzenlemelerle beraber ne kadar ilgi görecek merakla bekleniyor. Dizinin tüm dünya genelinde hayran kitlesine bakacak olursak 7 bölümle yayınlanacak olan dizinin yine gündem olması bekleniyor.