Galaxy Tab Active 2 1 1

Galaxy Tab Active 2 Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Samsung, akıllı telefonları için sunduğu çok daha sağlam modeller olarak değerlendirilen Active serilerine yeni tablet serilerini de eklemeye başladı. Bu kez ise Galaxy Tab Active 2 modelinin geleceği konuşulmaya başlandı. İşte Galaxy Tab Active 2 detayları.

Samsung Galaxy serilerinde sunduğu Active modelleriyle beraber telefonlarını çok daha sağlam seriler olarak sunuyor. Suya karşı dayanıklı modeller, toza karşı ekstra koruma, düşmelere karşı korunaklı kasalar ve kırılmaz camlar gibi çok daha sağlam özellikleriyle dikkat çeken Active serilerine şimdilerde yeni seri tablet sınıfları da eklenmeye başladı.

Bu kez Galaxy Tab Active 2 modelinin yolda olduğu ortaya çıktı. Henüz Samsung yeni modelin geleceğini doğrudan duyursa da Galaxy Tab Active 2 modelinin belli başlı özelliklerinin dışında çok fazla detay paylaşımı yapılmadı. Performans testlerinde de yer alan yeni seri tabletlerin nasıl bilgileri biliniyor? Galaxy Tab Active 2 ne kadar dayanıklı bir model olacak? İlk bilgileri aktaralım.

Galaxy Tab Active 2 Nasıl Bir Tablet Serisi?

Yapılan ilk duyuruyla beraber çıkış yapacağı kesin olarak doğrulanan Galaxy Tab Active 2 modelinin çok daha sağlam bir tablet serisi olması bekleniyor. Diğer Active serilerinde olduğu gibi genel arazi şartlarına uygun olarak geliştirilen Galaxy Tab Active 2, hem suya hem de toza karşı ekstra dayanıklılık sunacak. Hem toz hem de su dayanıklılığı sunacak olan Galaxy Tab Active 2 modelinin fiziksel şartlarda da çok daha başarılı bir model olduğunu göreceğiz.

Galaxy Tab Active 2

Düşme, çarpma ve kırılma durumlarına karşı da standart serilere göre çok daha sağlam olacak olan Galaxy Tab Active 2, WİFİ ve LTE desteğiyle beraber de gelecek. LTE desteğinde de kullanıcıların SIM kart kullanımına da izin verilecek. Oldukça başarılı bir model olacağına şimdiden kesin gözü ile bakılan yeni tablet serisinin, Avrupa pazarında da satışa sunulması bekleniyor. Fakat satış tarihi ve fiyatı konusunda da bir açıklama yapılmış değil. Net çıkış tarihi ve satış fiyatı için Samsung’un açıklamasını beklemekteyiz.