Galaxy S9un yeni spesifikasyonlari ve ozellikleri yeni raporda dile getirildi

Galaxy S9’un yeni spesifikasyonları ve özellikleri yeni raporda dile getirildi

Samsung Galaxy Note 8, şimdi telefon alacaklar için ön sipariş verilmesi gereken bir Android telefon ama Note almak istemezseniz, Galaxy S9 planları daha fazla dikkatinizi çekebilir. Geçtiğimiz hafta bazı iddiaların gündeme çıkmasından sonra yeni nesil Qualcomm işlemcisi ve bir çift lensli kamerasının yanı sıra arka kısımda yer alan parmak izi okuyucusu yer alıyor.

Galaxy S9’un SM-G960’ı Qualcomm’un Snapdragon 845 işlemcisini kullanacak. XDA geliştiricilerinin bazı kaynaklarından işlemci modeli sızdırılmış durumda. Bunla beraber telefon Android 8.0 ile gelmesi bekleniyor. Bazı kaynaklara göre S9’un 64GB’lık bir saklama alanı olacağını işaret ediyor.

Fakat rapora göre, mobil cihazda 4GB RAM olacak ve bu Samsung ile kullanıcıları arasında biraz kafa karıştıracak gibi duruyor. Note 8 ise 6GB RAM ile geliyor. Tabii ki bunlar bir söylentiden ibaret.

Parmak izi okuyucusuna gelirsek eğer, kaynağa bakıldığında merkezli bir dikdörtgen kesim üzerinde yer alacağı ifade edilmiş durumda. Galaxy S9’un geçtiğimiz haftaki iddialarına göre ekrana entegre parmak izi okuyucusu olmayacak.

Elbette iki farklı telefonda ekran bakımından oldukça etkileyici durumda. Samsung’un parmak izi okuyucusu elbette sırt üstü teması zorlayacak gibi duruyor. Ayrıca parmak izi sensörü ile çift arka kamera S9’un Note8’e benzemesine neden olacak.

Yinede şuan hiçbir bilginin onaylanmadığı ve S9 için heyecanlanmanın çok erken olduğunu belirtelim. Cihaza bakıldığında daha altı aydan fazla bir zaman var.