galaxy s9

Galaxy S9’un Satışa Çıkacağı Tarih Ortaya Çıktı!

Galaxy S8 serisi çıktıktan birkaç gün sonra detayları sızmaya başlayan ve şimdiye kadar da sızıntıları devam eden Galaxy S9’un ön sipariş ve satışa sunulacağı tarihler ortaya çıktı!

Galaxy S9 serisi ile ilgili hemen hemen her gün yeni bir sızıntı gerçekleşiyor. Tüm detayları ile ortaya çıkmasa da Samsung‘un MWC‘de yeni amiral gemisini tanıtacağı ortaya çıkmıştı; şimdi ise cihazların piyasaya çıkış tarihini de ortaya çıktı.

Sızıntı haberleri ile ünlü olan Evan Blass‘ın paylaştığı bilgilere göre Galaxy S9 ve S9 Plus, 26 Şubat‘ta tanıtılacak ve 1 Mart’ta ön siparişe açılacak. Telefonun dağıtımı ise 16 Mart‘ta başlayacak.

Blass, Galaxy S9’un MWC‘de tanıtacağını söylemişti. Mobil Dünya Kongresi 26 Şubat‘ta başladığını düşündüğümüzde. Yukarıda ki paylaşılan tarihlerin doğruluk payının olduğunu söyleyebiliriz.

Yeni amiral gemileri olan Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus‘da ufak birkaç değişiklik yapılacağı öngörülüyor. En son cihazın kutu arkası sızmıştı. Buna göre Galaxy S9’da kameranın geliştiğini ve işlemcinin Snapdragon 845‘e geçildiği görülmüştü.