Galaxy S9

Galaxy S9’un özelliği ilk defa onaylandı!

Samsung’un yeni üst segment akıllı telefonu Galaxy Note 9 için sızıntılar gelmeye devam ediyor. İşte S9’un ilk berchmark sonuçları…

Geçtiğimiz günlerde başlayan WMC 2018 etkinliğinde Samsung Galaxy S9 modelleri oldukça fazla dikkat çekmişti. Şirket bu akıllı telefonları gösterdikten pek fazla bir süre geçmeden 2018′,n ikinci çeyreği için çalışmalarını hızlandırdı. Son gelen habere göre şirketin yeni akıllı telefonu Galaxy Note 9’un ilk becnkmark’ı testi yapıldı. Test sonuçlarına göre bazı özelliklerin doğruluğu onaylandı.

HTML5 browser test veritabanından gelen sonuçlara göre Galaxy Note 9 olduğu iddia edilen Samsung SM-N960U akıllı telefon karşımıza çıkıyor. Bu cihazın ekranı 18.5:9 olurken, sonsuz ekran ile geldiği ve Samsung Experience 8.0 ile Android O’ya sahip olduğu görülüyor.

 

Ortaya çıkan bu bilgiler sonucunda Galaxy Note 9‘un şimdiye kadarki ilk ve tek onaylanan özelliği olduğunu belirtelim. Elbette bu bilgilerin erken bir tarihte gün yüzüne çıkması bizi şaşırtıyor. Belkide Samsung elini hızlı tutmak istemiştir.