Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus

Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus’ın ön panelleri paylaşıldı!

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus’ın ön panellerinin görselleri paylaşıldı. Beklenilenden daha kalın çerçevelere sahip olan akıllı telefonlar, ön kısımda yer alan çift kamerayla dikkat çekiyor. Detaylar haberimizde.

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus’a ait olduğu iddia edilen fotoğraflar sızdırıldı. Akıllı telefonun ön panelinin net bir şekilde görüldüğü fotoğraflar, daha önceden gündeme gelen birçok sızıntının asılsız olduğunu gösteriyor. İşte görsel:

Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus

Fotoğraflar Twitter’dan paylaşım yapan Evan Blass isimli kişi tarafından gündeme getirildi. Blass, bu gibi konularda yalnızca resmi veya doğruluğu kesin olan paylaşımlar yapmasıyla tanınıyor. Yani yukarıdaki görselin sahte veya yanlış olma ihtimali gerçekten çok düşük.

Blass’in bu paylaşımıyla birlikte Galaxy S9’un S8’e, Galaxy S9 Plus’ın ise S8 Plus’a benzeyeceği yönündeki söylentiler asılsız çıkmış gibi görünüyor. Önceki modellerden biraz daha büyük çerçeveye sahip olan akıllı telefonlar, ön kısımda yer alan iki adet kamerayla da dikkat çekiyor.

Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus özellikleri

Fotoğrafın tasarım konusunda büyük bir kafa karışıklığı yarattığı doğru, ancak bu paylaşım farklı kaynaklardan gelen ve doğruluğuna güvenilen donanımsal özelliği etkilemeyecektir. Daha önceki haberlerimizde paylaştığımız Galaxy S9’un özelliklerine buradan, Galaxy S9 Plus’ın özelliklerine ise buradan göz atabilirsiniz.