f20894cb5883c95dc9577aa6057cfd4f76b06725 1

Galaxy S8’in basın görseli sızdırıldı!

Mobil dünyanın şuana kadar yapılmış olan ve en büyük sızıntı kaynağı olarak görülen Evan Blass, şimdi de Samsung Galaxy S8’in basın görselini gün yüzüne çıkardı.

Samsung’un 29 Mart’ta tanıtması beklenen Galaxy S8’in şuana kadar çıkan render görselleri, ön incelemeleri ve videolarından hemen sonra Samsung’un paylaşmış olduğu 2 ayrı lansman videosu ile artık Galaxy S8’e çok daha yakınız.

Fakat şimdi de Galaxy S8’in tanıtım tarihine az bir süre kala basın görsellerinden birini Evan Blass’ın eline düşmüş durumda. Twitter’da @evleaks olarak bilinen Evan Blass, Galaxy S8 için ön kısmından telefonun kilit ekranını gösteren Galaxy S8’i sizlere sunmaktan şeref duyduğunu açıkladı.

Sizlerinde görebileceği gibi Galaxy S8’in teknik özelliklerinden sonra Bixby asistanı ile popüler olması bekleniyor. Bütün detaylarından sonra Galaxy S8 lansmanında göreceğimiz telefona son 29 gün kaldı.

Yukarıda görebileceğiniz gibi gelecek olan Galaxy S8’in teknik özelliklerinin yanı sıra özellikle Bixby asistanı ile ön plana çıkması bekleniyor. Tüm detaylarıyla Galaxy S8 lansmanında göreceğimiz telefon için artık son 29 gün diyebiliriz.

https://youtu.be/u4f1FsCp5PU