e8f72b6928144fa862ff0797f209014680c37838 1

Galaxy S8’e benzeyen iPhone 8 konsepti görüldü

Samsung’un sızıntıları ile tanıdığımız Galaxy S8’e benzerlik gösterse bile Apple sadeliğiyle yeni iPhone 8 konsepti ortaya çıktı!

Apple’ın yeni amiral gemi cihazı oldukça fazla merak edilirken, birçok konsept tasarım internet ortamında görüldü ki firma yeni çıkaracağı cihazı şimdiden tasarlamaya başlasa hiç sıkıntı yaşamayacak gibi duruyor.

Son ortaya çıkan bu tasarım önceki konseptlerden biraz daha farklı. Çünkü haddidandan çok daha fazla şık olan bu iPhone 8 konseptinin hakkını vermek gerekiyor.

Şuan için piyasada olmayan LG G6 ve Galaxy S8’in artık bize ne gibi artılar sunacak iyi biliyoruz. Konsepte S8’den ilham alınmış gibi olduğu ortada. Bazı detaylarda Apple’ın sadeliğe yakın bir tasarım ile geleceğini gösteriyor. Fakat Apple iPhone serisinin 10. yılını kapsamında üretilecek yeni cihazlar için devrimsel özelliklerin patenti alınıyor. Tüketicileri şimdiden çok büyük beklentiler içerisine alan firma bir gövde gösterisi düzenleyecek.

iPhone 8 için Apple bu söylentileri elbette görüyor. Umarız bu beklentiyi karşılayabilir. Konsept cihaz hakkında sizlerde düşüncelerinizi yorum olarak bizlere iletebilirsiniz.