Galaxy S8 ve Galaxy S8+

Galaxy S8 ve Galaxy S8+ için Yeni Güncelleme Geldi

En başarılı akıllı telefon serilerinden biri olarak gösterilen Galaxy S8 ve Galaxy S8+ akıllı telefonlarının yazılım desteği uzun bir süre devam edecek. Android güncellemeleri bir yana dursun Galaxy S8 ve Galaxy S8+ akıllı telefonlarının sistemsel güncellemelerinin de yayınlanacağı biliniyor. Öyle ki Samsung dün itibariyle yeni bir güncelleme daha yayınladı. Peki Galaxy S8 ve Galaxy S8+ güncellemesinde nasıl detaylar öne çıkıyor? Bakalım.

Galaxy S8 ve Galaxy S8+ akıllı telefonları çıkış yaptığı andan bu yanan ufak çaplı birçok düzenleme aldı. Telefonların kullanıcılar tarafından tespit edilen bazı hatalarının bu güncellemelerle beraber giderildiği açıklanmıştı.

Ses sorunu, kırmızı ekran sorunu ve daha birçok mini sorunun giderildiği güncellemelerden sonra yavaş yavaş yeni özellikler getiren güncellemelerde yayınlandı. Son olarak dün Galaxy S8 ve Galaxy S8+ serisi çok daha büyük bir güncelleme aldı. Birçok yeniliğin geldiğii güncellemeye daha detaylı olarak bakalım.

Galaxy S8 ve Galaxy S8+

Galaxy S8 ve Galaxy S8+ Yeni Özellikleri

Galaxy S8 ve Galaxy S8+ güncellemesiyle beraber kullanımı detaylandıran birçok yenilik yapıldı. İlk olarak Navigasyon çubuğunda yenilikler görüyoruz. Genel bir düzenlemenin yanı sıra artık buton sistemi de değiştirildi. Kullanıcıların sanal butonları kaldırarak doğrudan tam ekran kullanımının yapılmasına izin verildi. Sadece sanal butonları kapatmak için yeni ikonu kullanmanız yeterli oluyor. Böylelikle tam ekran sistemi daha etkili kullanılabiliyor.

Galaxy S8 ve Galaxy S8+ güncellemesiyle beraber gelen bir diğer yenilik ise kamera sisteminde yapılmış durumda. Kameranın özellikle panorama modunda yenilikler yapılmış durumda. Bu yeniliklerle beraber görüntü kalitesinde bir hayli olumlu yükseltmeler yapılmış. Bunun dışında son olarak arka plan sisteminde de iyileştirmeler yapıldığını görüyoruz.

Arka plan renklerinde de düzenlemeler yapıldığı görülen Galaxy S8 ve Galaxy S8+ akıllı telefonlarının performans sistemlerinde de iyileştirmeler yapıldığı görülüyor. Hem sistemsel iyileştirmeler hem de güvenlik iyileştirmeler yapıldığı belirtilen güncellemenin boyutunun 630 MB olduğu ve şu an için indirilebilir olduğu da belirtildi.