Galaxy S8 modeline özel kulaklık görüldü!

Samsung Galaxy S8 modeline özel kulaklık internet ortamında sızdırıldı. İşte detaylar!

Samsung’un yeni model amiral gemisi olan Galaxy S8’in çıkmasına sayılı günler kaldı. Önümüzdeki hafta bütün detaylarıyla beraber tam olarak tanıtılacak telefonu sizlere aktaracağız. Renk seçenekleri bakımından 3 farklı renkle gelecek olan Galaxy S8’in orkide grisi, siyah ve gümüş olarak gelmesi bekleniyor. Bunun yanı sıra ses performansı şimdiden konuşulan cihazın dikkatleri üstüne çekmesi an meselesi.

AKG 2222

Samsung’un Galaxy S8 lansmanının yapılmasına az bir süre kala telefonun kutusundan çıkması beklenen kulaklığın görselleri internet ortamında sızdırıldı. Fotoğraflara baktığımızda Samsung’un uzun yıllardır tercih etmiş olduğu beyaz kulaklıktan tamamen vazgeçtiği görülmekte. Siyah renkli kulaklığın bir önceki kulaklıklara göre çok daha iyi bir performans sunacağı bekleniyor.

Son iddialar kulaklığın kutu içerisinden ürün ile beraber çıkmasını söylerken, opsiyonel bir ürün olarak satılması da bekleniyor. Tam olarak çerçevesiz görünen ekranıyla gelen cihazın IP68 sertifikası bulunmakta. Bu bakımdan suya ve toza karşı dayanıklı geliyor.