samsung galaxy s8 den kafalari karistiran yeni bir sizinti geldi 1490389922 1

Galaxy S8 için yeni bir sızıntı daha geldi!

Son çıkan yeni bir sızıntıyla beraber Galaxy S8’in ön yüzünün kaç renk olacağı ve ne gibi renklerle geleceği gündeme oturdu!

Tüm dünyada en önde gelen akıllı telefon üreticilerinin başında yer alan Samsung, son model akıllı telefonları olan Galaxy S8 ve S8 Plus’ı tanıtmasına sayılı gün kala yeni sızıntılar yeniden kafaları birbirine karıştırdı.

Daha önceden bildiğiniz gibi Galaxy S8 modeline gelen sızıntılar ile beraber cihazın arka yüzünün renginin değişeceği ve ön yüzünün sabit bir renkle geleceği sızdırılmıştı. Şu an Slash Leaks tarafınca yayınlanan yeni bir sızıntı ile Galaxy S8 modelinin beyaz bir ön rengiyle geleceği görülüyor.

https://youtu.be/sMlE6GTqcVk

Video ile ön kısımda rengin beyaz ve büyük ihtimal silikon kılıf takılı Galaxy S8 modelinde klavyeyi kullandığı fark ediliyor. Peki Galaxy S8 ve S8 Plus modeliin ön yüzü cidden beyaz mı oluyor veya siyah mı olacak?

Açık konuşmak gerekirse Galaxy S8’in ön yüzünün farklı renkler ile geleceği söylenmiş olsa bile prototip bir model olduğunu düşünüyoruz. Bakalım yarın daha detaylı sızıntılar gelecektir.