galaxy s8 yepyeni bir renkle geliyor 1488983068 756 1

Galaxy S8 Home Düğmesi Basınca Duyarlı Gelebilir!

Galaxy S8, yeni bir sızıntı ile beraber yeniden görüldü. Basınca duyarlı yeni bir sanal Home düğmesi ile beraber geleceği ve Note 8’de bu basınca duyarlı tuş olabilir.

Galaxy S8’in fiziksel ana ekran duşu olmayacağı artık netlik kazanmış durumda. Şu ana kadar bunun tersine bir sızıntı veya iddia gelmiş değil. Cihazın parmak izi okuyucusu ile, Home düğmesinin ortadan kalkmasıyla beraber, arka kısımda konumlandırılmış şekilde görülüyor.

Güney Kore tarafından gelen son raporlara göre, Galaxy S8’in sanal bir Home düğmesini olacağı ve bu tuşun basınca duyarlı olacağı görülüyor. Eğer bu iddia gerçek olursa, Galaxy S8’in ne kadar bir basınç durumu olacağı ve ne şekilde menülerin çıkacağı bilinmiyor. Samsung Display kısmının ise iPhone 8 için OLED ekranlar üzerinde yer alacağı iddia ediliyor. Bu bakımdan OLED iPhone’un tedarikçisi Samsung olacak.

galaxy s8 home dugmesi basinc duyarli olabilir 1489610171

Sadece Samsung Display’in basınca duyarlı OLED ekranlar ile oldukça deneyimli olduğuda bir gerçek. Çünkü Huawei P9’daki OLED ekranlar basınca duyarlı bir şekilde Samsung Display tarafınca tedarik edilmişti. Son olarak Note 8’de 3D Touch gibi bir teknolojinin olacağı iddia ediliyor.