samsung galaxy s8 1

Galaxy S8 Arka Parmak İzi Tarayıcısına Bir Çözüm Bulundu!

Galaxy S8’in arka yüzündeki kameranın yanında bulunan parmak izi okuyucusu için getirilen bir çözüm, parmak izi okuyucusunun kullanımı esnasında kamera lensinin kirlenmesi sorununu ortadan kaldırıyor.

Bazılarımız Samsung Galaxy S8’in arka yüzünde yer alan parmak izi okuyucusunun konumlandırıldığı yerle ilgili oldukça rahatsızız. Samsung Galaxy S8 kullanıcıları S8’in parmak izi sensörü konusunda baya bir dertli olduklarını paylaşmışlardı. Sensorün arka yüzdeki kameranın yanında olmasından dolayı, kamera lensinin kirlenmesine yol açtığı düşüneler bulunuyor.

Quinn Nelson’ın sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım ile bu sorun için geliştirdiği bir çözümü paylaştı.

Quinn Nelson Nasıl Bir Çözüm Buldu?

Nelson, S8 telefonunun arka kapağını kırınca, yeni bir tane sipariş ederek; kendisi değiştirmeyi göze almış. Olumsuz bir sonuç ile karşılaşırsanız; oldukça pahalı bir deneyim olan bu yöntemi denemeden önce iyi karar vermenizde fayda olduğunu düşünüyoruz. Değiştirme esansında kameranın çevresine yerleştirilmiş olan contayı çıkarıp yerine Contanın görevini görecek olan su geçirmez tutkal kullanmayı tercih etmiş. Bunu yaparken sensör’e baskı yapmayarak, telefon gövdesi ile olan uyumu bozmamaya çalışmış.

Nasıl Yapıldığı ile ilgili Paylaşılan Videoyu Buradan İzleyebilirsiniz.

https://twitter.com/SnazzyQ/status/894692874486333440