Galaxy S8 Active

Galaxy S8 Active Resmiyet Kazanmaya Başladı

Samsung’un en başarılı akıllı telefonlarından biri olan Galaxy S8 serisinin, dayanıklılığıyla öne çıkacak olan modeli Galaxy S8 Active, sonunda doğrulama almaya başladı. Son olarak Galaxy S8 Active modeli için Samsung listelerinde yeni bir bilgi ortaya çıktı. Galaxy S8 Active Samsung listelerinde de görüldü. İşte detaylar.

Galaxy S8 Active, Samsung’un hem en güçlü hem de en sağlam akıllı telefon modellerinden biri olacak. Galaxy S8 telefonları tarafından sunulan üstün özelliklere ek olarak, dayanıklılıkla öne çıkan yeni kasalarını kullanacak olan Samsung bu şekilde en başarılı akıllı telefon modelini kullanıcılara sunmuş olacak.

Bu şekilde merakla beklenen akıllı telefonların nasıl seriler olacağı konusunda da sürekli yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak yeni serisinin Samsung, LTE özellikli akıllı telefonlar listesinde görüldüğü ortaya çıktı. Bir nevi doğrudan Samsung’un planlarında olduğu kanıtlanmış olan Galaxy S8 Active, serisinin çıkış tarihi ve tanıtım tarihi gibi bilgileri ise hala netlik kazanmış değil.

Galaxy S8 Active

Galaxy S8 Active Nasıl Modeller Olacak?

Bu noktada yeni serinin nasıl bir akıllı telefon olacağı konusunda da tahminler yok değil. Özellikle yeni seri akıllı telefonların tasarımları konusunda nasıl bir çalışma yapılacağı hakkında iddialar var. Bu iddialara göre Galaxy S8 Active modelinde farklı olarak düz ekran kullanımı yapılacak. Samsung’un kavisli ekranı yerine sağlamlığı arttırmak adına 5.8 inç düz ekran kullanılacağı konuşulan yeni serinin en zorlu arazi şartlarına bile dayanıklı olması da bekleniyor.

İçerisinde Qualcomm işlemcilerinin kullanılacağı ve 4000 mAh değerinde bataryalara yer verileceği konuşulan yeni seri akıllı telefonların bellek seçiminin nasıl olacağı ise merak konusu. Şimdilik sadece bu kadar detayı hakkında iddialar gündeme gelen Galaxy S8 Active modelinin resmi tanıtımıyla beraber modellerin tüm özellikleri de ortaya çıkmış olacak. Her ne kadar tanıtım tarihini göremiyor olsak da son gelen iddialarda bakacak olursak Galaxy S8 Active modelinin geleceğine kesin gözü ile bakılıyor.