Galaxy S8 Active

Galaxy S8 Active Gözükmeye Başladı

Yeni seri akıllı telefon modelleri içerisinde en çok konuşulan seri şüphesiz Samsung’un Galaxy S8 serisi. Satış rakamlarıyla da rekorlar kıran yeni amiral gemisinin şimdi ise dayanıklılığı ile öne çıkacak olan bir modelinin hazırlıkları başladı. Galaxy S8 Active olarak gelecek olan yeni seri içinse bu kez karşılaştırma test sonuçları ortaya çıktı. İşte detaylar.

Samsung, Active serisi adı ile yayınladığı serileriyle beraber amiral gemisi akıllı telefonlarını her şarta dayanıklı hale getiriyor. Teknoloji devinin attığı bu adımlarla beraber Galaxy Active serilerinin de belli aralıklarla yayınlandığını görüyoruz. Her sene amiral gemisinden sonra merakla beklenen Galaxy Active modellerinin ise bu sene Galaxy S8 Active serisiyle devam edeceğini de biliyoruz.

Diğer modellerden farklı olarak dayanıklılığının yanı sıra gücüyle de öne çıkacak olan Galaxy S8 Active modelinin nasıl özelliklere sahip olacağı konusunda ise yeni detaylarda gelmeye devam ediyor. Son olarak akıllı telefonların belli başlı görselleri yayınlanmış ve bazı özellikleri ortaya atılmıştı. Şimdi Galaxy S8 Active modeliyle ilgili olarak karşılaştırma testi sonuçları açıklandı.

Galaxy S8 Active

Galaxy S8 Active Hangi Telefonlarla Karşılaştırıldı?

Geekbench testlerinden sonra karşılaştırmalarda görülen yeni seri akıllı telefonların, ilk olarak Galaxy S8+ modeliyle karşılaştırıldığı görülüyor. S8+ modeliyle aynı puanı alarak aynı sırada yer aldığı görülen Galaxy S8 Active telefonlarının, ülkemizde de şimdilerde satışa çıkmaya hazırlanan Xiaomi Mi 6 akıllı telefonlarıyla karşılaştırıldığı da görülüyor. Fakat Mi 6 serisi ile yapılan karşılaştırmada Galaxy S8 Active serisi birkaç konuda ufak farklarda geride kalıyor.

Sonuçlar doğruyu ne kadar yansıtıyor ya da Galaxy S8 Active için açıklanan bu karşılaştırma testleri ne kadar geçerli? Bilmek oldukça zor. Galaxy S8 Active akıllı telefonlarının sadece bu iddiaları bile yeni serinin ne kadar iddialı olacağı ve amiral gemisi serilere karşı ne kadar tercih edilecek bir seri olacağı konusunda bilgiler vermekte. Muhtemelen Snapdragon 835 serisi işlemciler ve düz bir ekran paneliyle gelmesi beklenen Galaxy S8 Active modelinin kısa süre sonra tanıtımının da yapılması bekleniyor.