Galaxy Note FE 2 e1498911219844 1

Galaxy Note FE Netlik Kazandı, İşte Çıkış Tarihi

Galaxy Note FE, akıllı telefonlarının çıkış tarihi ortaya çıktı. Galaxy Note FE modeli ne zaman satışa çıkacak? İşte yeni seri hakkında bilinmesi gereken tüm yeni detaylar ve yeni modelin afiş görselleri! Tüm detaylar ve yeni bilgiler haberimizde.

Note 7 serisi adeta Samsung’un en zorlu serilerinden biri oldu. Aslında barındırdığı teknolojileri alanında ilk olsa da pillerde yapılan mini hesap hatası nedeniyle telefonların alev aldığını ve yaşanan bu sorun nedeniyle de kullanıcıların epey zor durumda kaldıklarını görmüştük. Ülkemizde de uygulandığı gibi yaşanan sorunlar nedeniyle tüm dünya genelinde Note 7 serilerinin toplatıldığını da gördük.

Özellikle yeni seri akıllı telefonların batarya sorunlarının giderilememesi nedeniyle serinin iptal kararıyla gündeme gelmesi ise şok etmişti. Fakat teknoloji olarak oldukça başarılı gösterilen serinin tamamen iptal edilmesi düşünülen bir durum değil. Bu nedenle de zaten Samsung’un telefonlarını Galaxy Note FE modeli olarak yenileyeceği haberleri gündem olmuştu. Bir türlü net olarak doğrulanmasa da Galaxy Note FE modeli olarak yeniden gelecek olan telefonların şimdi ise en net bilgileri ortaya çıktı. Ve merakla beklenen çıkış tarihi de açıklandı.

Galaxy Note FE

Galaxy Note FE Ne Zaman Çıkış Yapacak?

Yenilenmiş akıllı telefonların öncelikle değişen özelliklerden söz etmek gerekiyor. Galaxy Note FE modelinin ne tasarım kısmında ne de özellik kısmında bir değişim görmeyeceğiz. Zaten başarılı olan Note 7 modelinin birebir aynı özelliklerle geleceği düşünülen telefonun sadece pil kısmında daha güvenli ve biraz daha küçük piller tercih edilmiş durumda. Eski seride yer alan 3.500 mAh değerinde piller yerine yeni seride 3.200 mAh değerinde çok daha korunaklı piller kullanılmış durumda.

Galaxy Note FE

Haliyle çok dha güvenli bir seri olacak olan Galaxy Note FE modelinin çıkış tarihi ise 7 Temmuz olarak düşünülüyor. Bu tarihin ortaya çıkmasının nedeni ise yeni seri için paylaşılan reklamlar. Hem reklam afişlerinde hem de Kore mağazalarında ortaya çıkan yeni modelin 7 Temmuz tarihinde satışta olması bekleniyor. Fakat net fiyat ve satış durumu hakkında hala bir bilgi de yok.