Galaxy Note 8i yerine simdi bu carpici Note 9 renderini gorduk

Galaxy Note 8’i yerine şimdi bu çarpıcı Note 9 renderını gördük

Aylarca sızıntının ve söylentinin ardından Samsung, Galaxy Note 8’in amiral gemisi akıllı telefonu bu ayın sonlarında açıklayacak. Hiçbir soru 8’in Samsung’un şimdiye kadarki en akıllı telefonu olma yolunda ilerlediğini gösteriyor ancak gadget taraftarları için heyecan kesinlikle biraz solmuş durumda. Samsung yöneticileri 23 Ağustos’ta New York’ta nihayet sahneye çıktıklarında hiçbir şaşkınlık kalmayacak çünkü neredeyse her şeyin varlığı zaten sızdırılmış durumda. Neye benzediğini biliyoruz, hemen tüm özelliklerini biliyoruz ve Not 8’in temel özelliklerinin çoğunu veya tamamını bileceğiz. Belki de Galaxy Note 8’in zaten eski bir haber olduğu gerçeği , Salı günü yayınlanan yeni bir Galaxy Note 9 konseptinin bu kadar ilgi çekici olmasının bir parçası.

Yeni tasarımcı Benjamin Geskin Salı günü , önümüzdeki sonbaharda piyasaya çıkması beklenen Galaxy Note 9’un vizyonunu bu yılki Galaxy Note 8’in bir devamı olarak açıkladı. Uzun kısa hikaye, doğal bir telefonun çarpıcı bir vizyonu. Not serisinin yinelemesi. Çoğu zaman gerçekte kök salmış olmayan çılgın kavramları görüyoruz, ancak bu Galaxy Note 9 çekimi aslında 2018’de başlayabilecek bir telefona benziyor.

İlk olarak, Galaxy Note 8’in tasarımına göz atalım. İşte BGR’in geçen aya özel olarak gönderdiği bir render

Galaxy Note 8i yerine şimdi bu çarpıcı Note 9 renderını gördük 1

Şimdi, Geskin’in Galaxy Note 9 konseptini kontrol edelim:

Galaxy Note 8i yerine şimdi bu çarpıcı Note 9 renderını gördük 2

Kısacası, tasarımcı gerçek Galaxy Note 8 görüntülerini aldı ve telefonun Infinity Ekranını geriye çekti ve telefonun kenarlarına neredeyse tamamen ulaştı. Bu, iPhone 8’de görmeyi beklediğimiz neredeyse çerçevesiz tasarımla aynı.

Ayrıca iPhone 8’de olduğu gibi Geskin, kulaklık hoparlörünün ve sensörlerin her iki tarafında da ekranın üst kısmını genişletti. Bu, Samsung’un durum çubuğu simgelerini iPhone 8 gibi ekranın ana bölümünden çıkarmasına izin verecekti. Oluşturma işleminde harika görünüyor ve teknik açıdan olasılık alanı dahilinde ancak bu tür ekran yapılandırması, Android telefonda iOS’tan daha uygunu. Android’in durum çubuğu bildirimlerle ve diğer bilgilerle hızla doluyor, bu nedenle Samsung, bildirimleri ikinci bir katmana itmek (bu amaca yenisini koymak için) veya görüntülenebilecek bilgi miktarını sınırlamak için durum çubuğu kullanıcı arayüzünü tamamen yeniden düzenlemelidir UX açısından geriye doğru büyük bir adım olacaktır).

Geskin, telefonu 4K çözünürlük ve gömülü bir parmak izi algılayıcısı olan 6,4 inç ekranla öngörüyor. Yine, bugün 4K telefonlar mevcut durumda, Samsung için teknik bir engel yok ve Qualcomm’un gelecek nesil parmak izi sensörlerinin gelecek yıl tüketici ürünlerinde olması bekleniyor. Unuttuğunuz durumda, camlar, görüntüler ve hatta metalle çalışacak şekilde tasarlandılar .