Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 Konsept Görüntüleri Gözüktü

Galaxy Note 8 akıllı telefonlarının yeni konsept görüntüleri yayınlandı. Fabrika görsellerine göre hazırlandığı iddia edilen yeni konsept videolarında yer alan detaylar neler? Yeni Note serisi nasıl ayrıntılarıyla dikkat çekecek? İşte tüm detaylar ve yeni görüntüler.

Samsung’un bir sonraki amiral gemisi modeli olan Note 8 için çoktan hazırlıklarına başladı. Her ne kadar markanın resmi bir açıklaması olmasa da Galaxy Note 8 modelinin çok daha başarılı bir model olması ve yeni amiral gemisi olarak değerlendirilmesi bekleniyor. Atılan tüm adımlar bir yana dursun Galaxy Note 8 akıllı telefonlarının tasarımları da merak uyandırmakta. Tasarım konusunda da şimdiye kadar ortaya çıkan detaylardan elde ettiğimiz bazı bilgiler yok değil. Özellikle akıllı telefonun çift arka kamera ve benzeri detaylarının şimdiden konuşulmaya başladığını ve serinin çift arka kamerayla gelirse bir hayli öne çıkacağını da biliyoruz.

Bu noktada beklenen tasarımlar için sürekli tahmini görsel paylaşımları da yapılıyor. Sürekli olarak çift arka kamerayı gösteren ve genel tasarım hakkında detaylar veren görsellerle karşı karşıya kalıyoruz. İşte bu görsellerde sonuncusu da çift kamera beklentisini bir kez daha ortaya çıkardı. Bu kez Galaxy Note 8 akıllı telefonlarına ait olduğu belirtilen kılıf görselleri ve beraberinde de beklenen tasarım görselleri ortaya çıktı. Bakalım görsellerde yer alan detaylar neler?

Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 Konsept Görselleri

Telefonların fabrika çizimleri kullanılarak hazırlandığı belirtilen konsept görüntülerine göre Galaxy Note 8 akıllı telefonları ön kısımda tamamen ekran barındıracak. Herhangi bir Home tuşu veya ayrılmış alanın bulunmadığı görülen çalışmada asıl farklılık arka tarafta. Öyle ki arka tarafta yan yana sıralanmış çift arka kamera dikkat çekiyor.

Parmak izi okuyucu da hemen bu kameraların yanında yer alıyor. Hal böyle olunca Galaxy Note 8 akıllı telefonlarının çift kameralı ilk Samsung modeli olacağı iddiaları da güçlenmiş oldu. Teknik özellikler kısmında 6 GB RAM, 18:9 ekran, Snapdragon 835 işlemci gibi özelliklerin öne çıkacağı düşünülen akıllı telefonun yaz sonuna doğru ortaya çıkacağını düşünüyoruz. Fakat hala resmi açıklamada gelmiş değil.