Galaxy Note 8

Galaxy Note 8, kamera teknolojisiyle iPhone X’i ve Pixel 2’yi “solda sıfır bıraktı”

Evan Rodgers, paylaştığı bir video ile Galaxy Note 8, iPhone X, Pixel 2 ve Mate 10 Pro’nun titreşim sırasında nasıl çekim yaptıkları ortaya koydu. Galaxy Note 8, teste tabi tutulan akıllı telefonlar arasında kamera teknolojisiyle en iyi olduğunu net bir şekilde kanıtladı. Video haberimizde.

Galaxy Note 7 modeliyle büyük bir sorun yaşamasının ardından serinin yeni modelini, Galaxy Note 8’i son derece iyi şekilde donatan Samsung, akıllı telefonun kamera teknolojisiyle konuşulmaya devam ediyor. Akıllı telefon kamerasının performansı son olarak Engadget ekibinden olan Evan Rodgers tarafından deneyim edildi.

Metroda bulunduğu sırada Galaxy Note 8’i, Pixel 2’yi, iPhone X’i ve Mate 10 Pro’yu küçük bir kamera testine sokan Rodgers, titreşimli yolculuk sırasında akıllı telefonlarla video kaydı yaptı ve sonuçları kendi Twitter hesabından paylaştı. İşte dört modelin performansı:

https://twitter.com/evanrodgers/status/943967860061364225?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.androidpolice.com%2F2017%2F12%2F23%2Fvideo-galaxy-note8s-ois-destroys-competition-comes-vibrations%2F

Videolardan da belli olduğu üzere Galaxy Note 8’in performansı diğer modellere kıyasla çok daha iyi. Note 8’in hemen arkasında sırasıyla Pixel 2 ve Mate 10 Pro yer alıyor. iPhone X ise bu videoya göre değerlendirildiğinde son sırada bulunuyor.