Galaxy Note 8 2 1

Galaxy Note 8 için Yeni Bir Ön Panel Görseli

Akıllı telefon devi Samsung’un Galaxy Note 8 serisi için yeni haberler gelmeye devam ediyor. Telefonların nasıl gözükeceğine dair gelen yeni görsellere şimdilerde bir yenisi daha eklendi. Bu kez telefonun ön panellerinin görüldüğü iddia ediliyor. İşte detaylar.

Galaxy Note 8 modeli Samsung’un şüphesiz en iddialı modellerinden biri olacak. Samsung tarafından yeni telefonlarda kullanılacak olan özelliklerle ilgili olarak bir detay paylaşımı yapılmasa da eski serii Note 7 modelini düşündüğümüz zaman, Galaxy Note 8 modelinin ne kadar başarılı bir model olacağını söyleyebiliyoruz.

Her telefonunda bir başka yenilikle öne çıkan Samsung’un iddialı modellerinden biri olacağına kesin gözüyle bakılan Galaxy Note 8 modeliyle ilgili olarak ise sürekli yeni görsellerin paylaşıldığı ve yeni özellik iddialarının konuşulduğunu da görüyoruz. Galaxy Note 8 modeli için son olarak çerçevesiz tasarıma işaret eden görseller paylaşılmıştı. Şimdi ise telefonların ön yüzeyi için yeni bir paylaşım yapıldı.

Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 Tam Ekran ve Kavisli Yüzeyle Gelebilir

Son paylaşıma göre Galaxy Note 8 akıllı telefonlarının, 6.3 inç ekran boyutuyla geleceği ve ekranın bu boyuttan da daha geniş olacağı görülüyor. Galaxy Note 8 ait olduğu iddia edilen ön panel görsellerinde telefonların tam ekran özelliğini kullandığı ve bunun yanında da kavisli kenar kullanımına devam ettiği görülüyor. Tamamen ekran bölümünden oluşması beklenen Galaxy Note 8 telefonlarına ilişkin çerçevesiz ekranı işaret eden görsellerden başka bir detay görülmedi.

Fakat telefonların eski modellere göre çok daha ince olacağı ve donanım bakımında da şimdiye kadar en iyi model olacağı beklentileri de yok değil. Yeni seri için tüm bu detayların ise Samsung’un tanıtımıyla belli olacağını biliyoruz. Tanıtım için düşünülen zaman 1 Eylül IFA 2017 etkinliği. Etkinlik kapsamında Samsung’un merakla beklenen yeni seri Note akıllı telefonlarını tanıtacağı konuşuluyor. Marka şu an için bu konuda da tarih doğrulaması yapmış değil. Resmi açıklamaları bekliyoruz.