Galaxy Note 8 Çıkış Tarihi

Galaxy Note 8 Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Galaxy Note 8 Çıkış Tarihi ve tanıtım tarihi konusunda merakla beklenen açıklamalar sonunda geldi. En yetkili isim tarafından bir söyleşi de telefonun tanıtım tarihi ve çıkış tarihi konusunda merak edilen bilgiler verildi. İşte detaylar.

Samsung, amiral gemilerine bit yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Sadece Samsung’un değil tüm akıllı telefon dünyasının yeni bir amiral gemisi modeliyle tanışacağını söylesek yanlış olmaz. Öyle ki Galaxy Note 8 akıllı telefonları sadece Samsung’un değil, tüm akıllı telefon dünyasının en iyi modellerinden biri olacak.

Markanın en başarılı modellerinden biri olmasının beklenmesinin yanış sıra, çift arka kamera gibi Samsung için ilkleri de sunması beklenen telefonun ne zaman tanıtılacağı konusunda ise sonunda beklenen açıklama geldi. Galaxy Note 8 Çıkış Tarihi açıklaması doğrudan en yetkili isimlerden biri olan Dongjin Koh tarafından geldi.

Galaxy Note 8 Çıkış Tarihi

Dongjin Koh Galaxy Note 8 Tanıtım Tarihini Belirtti

Samsung’un mobil bölümünün şefi olan Dongjin Koh, katıldığı bir söyleşi de yeni modellerin ne zaman tanıtılacağına ilişkin en net açıklamaları yaptı. Ünlü isim gelen bir soru karşısında verdiği cevapla beraber tanıtım tarihini kesinleştirmiş oldu. IFA 2017 etkinliğinde ortaya çıkması beklenen modelin, daha önce 23 Ağustos ayında tanıtılacağı açıklanmıştı. Dongjin Koh tarafından verilen cevapta net bir tarih göstermese de Ağustos sonunu işaret ediyor. Böyle değerlendirdiğimiz zaman beklendiği gibi telefonların Ağustos sonu tanıtılacağı kesinleşmiş oldu.

Galaxy Note 8 Çıkış Tarihi içinse yine aynı isimden gelen açıklamalarda telefonların Eylül başı gibi çıkmasının öngörüldüğü açıklandı. İlk olarak Tayvan genelinde satışa çıkacak olan yeni serinin fiyatının ve özelliklerinin neler olacağı konusundaysa bir açıklama yapılmadı. Açıklama gelmediği gibi daha önce konuşulan çift kamera ve arka tarafta parmak izi sistemi gibi sistemlerin de açığa çıkmadığı görüldü. Büyük umutla beklenen telefonun tanıtım tarihi ve Galaxy Note 8 Çıkış Tarihi konusundaysa tüm soru işaretleri ortadan kalkmış oldu. Ayrıca ekleyelim, yeni model tanıtıldığında tüm özellikleri sitemizde bulabilirsiniz.