Galaxy Note 8 6 e1497957732189 1

Galaxy Note 8 Çıkış Tarihi Görüldü

Samsung, ikinci amiral gemisi olarak lanse ettiği Note serisini kısa süre sonra güncelleyecek. Artık kesinleşen bilgilerle beraber kısa süre sonra Galaxy Note 8 serisini göreceğiz. Bunun yanında akıllı telefonların doğrulamasıysa bir türlü yapılmadı. Her ne kadar Samsung tarafından resmi bir açıklama yapılmasa da Galaxy Note 8 için son olarak çıkış tarihi görüldü. İşte detaylar.

Galaxy Note 8, bir önceki seride yaşanan sorun nedeniyle bir anda markanın en çok merak edilen serilerinden biri haline geldi. Muhtemelen Samsung’un Note 7 serisinde yaşanan sorunlarını unutturmak ve yeniden amiral gemisini öne çıkarmak için Samsunng’un Galaxy Note 8 üzerinde çok daha başarılı seçimler yapması bekleniyor. Tüm bu yönleriyle beraber yeni seri akıllı telefonların zaman zaman belli başlı bilgilerinin de ortaya çıktığını biliyoruz.

Son olarak telefonların çerçeve tasarımları ortaya çıkmıştı. Çerçeve tasarımlarında dikkat çeken detaylar, çok daha ince bir model geleceğini gösterirken bunun dışında tam ekranlı yeni bir akıllı telefon modelinin de olacağı konuşulmuştu. Tüm bu özellikleri bir yana dursun bir yandan da telefonların çıkış tarihinin ne zaman olacağı konuşuluyor. Son olarak da Galaxy Note 8 çıkış tarihi konusunda yeni bazı bilgiler gelmeye başladı. İşte detaylar.

Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 Ne Zaman Geliyor?

İlk olarak yeni seri akıllı telefonların IFA 2017 fuarında tanıtılacağı belirtiliyordu. Son gelen iddialar hep bu yönde bilgileri işaret etmişti. IFA 2017 etkinliğinde yapılması beklenen tanıtım için son gelen iddia ise Samsung’un özel bir etkinlik düzenleyeceğini gösteriyor. Amerika’da yapılacak etkinlikle beraber tanıtılacağı iddia edilen Galaxy Note 8 modelinin, çıkış tarihinin ise Ağustos sonu olacağı da belirtiliyor.

Konu hakkında doğrulama gelmese de Güney Koreli yayın kuruluşlarından biri olan Naver tarafından verilen bilgilerin Samsung’a yakın kaynaklar tarafından alındığı belirtiliyor. Söz konusu tanıtım için nasıl bir etkinlik yapılacağı ve Galaxy Note 8 serisinin nasıl detaylarla öne çıkacağı da şimdilik merak konusu olarak kalmakta.