Galaxy Note 7 FE 1 e1497703770553 1

Galaxy Note 7 FE Çıkış Tarihi için Açıklama

Yaşanan arıza olayları nedeniyle iptal edilen Galaxy Note 7 akıllı telefonlarının, yenilenmiş versiyonları satışa çıkıyor. Galaxy Note 7 FE ismiyle satışa çıkacak serilerin çıkış tarihi konusunda da yeni bilgiler geldi. İşte detaylar.

Galaxy Note 7 FE akıllı telefonları, son yıllarda akıllı telefon sektöründe en çok merak edilen modellerden biri olarak biliniyor. Bu durumun nedeni ise telefonların Samsung’un ilk defa iptal edilen serisi olan Note 7 serisinin, yenilenmiş versiyonları olması.

Telefonların kendi kendine alev alması gibi bir sorunla karşı karşıya kalan markanın iptal ettiği seri için geri dönüş yapacağı model Galaxy Note 7 FE, yeni bilgilerle de gündeme gelmeye devam ediyor. Öncelikle telefonların piyasaya çıkış yapmasının garantilendiğinin haberini verelim. Bunun dışında yeni modelin ne kadar üretileceği ve ne zaman satışa çıkacağı gibi bilgileri de bulunuyor.

Galaxy Note 7 FE Geri Dönüyor

Galaxy Note 7 FE modelinde üretim bazında 300 bin adet telefon üretildiğini ve satışa da bu kadar modelin sunulacağı belirtilmişti. Telefonlar hakkında bildiğimiz ilk iddialar bunlardı. Şimdi ise Galaxy Note 7 FE modeli için yeni bir bilgi daha verildi ve 450 bin adet Galaxy Note 7 FE modelinin satışa çıkarılacağı belirtildi. Kısacası Samsung’un rakamını arttırdığını gördük.

Galaxy Note 7 FE

Galaxy Note 7 FE modelinde değişiklik bekleyenler ise hüsranla karşılaşacak. Çünkü Galaxy Note 7 FE modellerinde gözle görülür hiçbir değişiklik bulunmayacak. Pillerin tasarıma göre yeniden uyarlandığını ve pillerin boyutunun düşürüldüğünü göreceğiz. Note 7 serisini seven kullanıcılar için yeniden gelecek olan Galaxy Note 7 FE serisinin, satışa çıkacağı tarih içinse Temmuz ayının sonu işaret ediliyor.

Bilgilere göre Temmuz ayının sonunda Galaxy Note 7 FE satışta olacak ve yeni model ilk aşamada sadece belli başlı bölgelerde satılabilecek. Satışa çıkmaya yakın telefonların net fiyatının da belli olması bekleniyor. Ana modele göre yenilenmiş versiyonların fiyatının çok daha uygun olacağını da ekleyerek telefonların çıkış tarihi açıklamasının beklendiğini ekleyelim. Bakalım Galaxy Note 7 FE bu kez başarılı olabilecek mi?