Galaxy J7 Plus sizintilari Samsungun bir sonraki cift kamerali akilli telefonuna goz atin

Galaxy J7 Plus sızıntıları: Samsung’un bir sonraki çift kameralı akıllı telefonuna göz atın

Samsung kısa süre önce ilk çift kameralı akıllı telefonu olan Galaxy Note 8’i tanıttı. yeni bir girişim olurken, Note 8’den sonra birçok cihazda çift kameranın olacağı bekleniyordu.

Samsung, çift kamera sevenleri uzun süre bekletmemek adına 900 doların altında yeni cihazlarla kullanıcı karşısına çıkmaya çoktan hazırlanmış bile. Thai web sitesinden ThaiMobileCenter’a sızıntı yapılarak, Samsung’un çift kameralı akıllı telefonu Galaxy J7 Plus’ı hakkında bazı ayrıntılar ortaya çıktı.

Yeni cihazın kamerası hakkında bilgi vermeden, diğer özelliklerinden bazı bilgiler aktaralım: J7 Plus’ın teknik özelliklerine baktığımızda 5.5 inç AMOLED ekran ve 2.4GHz hızında çalışan işlemci yer alıyor. Bunun yanı sıra 4GB RAM ve microSD kart desteği geliyor. Depolama alanı ise 32 GB dahili geliyor.

Tüm bunların yanı sıra parmak izi okuyucusu ve 3.000 mAh pil kapasitesi ile geliyor. Kutusundan ise Android 7.1.1 Nougat ile çıkabilir.

J7 Plus aslında orta seviye bir cihaz olarak geliyor ancak fotoğraf konusunda oldukça iddialı. F / 1.7 diyafram açıklığı ve 13MP sensör, f /1.9 diyafram ve 5MP sensörüyle çift kamera olarak geliyor. Ayrıca Note 8’de yer alan “Canlı Odak” porte özelliğinin de geleceği söyleniyor.

Ayrıca cihazın ön kamerası 16MP f / 1.9 diyaframa sahip.

J7 Plus modeli metal unibody özelliği ve renk seçeneklerinde siyah, pembe ve altın renk seçenekleriyle piyasaya çıkacak. Cihazın çıkış tarihi ve fiyatı hakkında şuan için net bir bilgi yok.