Galaxy J5 Pro

Galaxy J5 Pro Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Galaxy J5 modelinin tanıtımının ardından şimdi ise modelin geliştirildiği yeni bir akıllı telefon daha yayınlandı. Doğrudan Samsung tarafından yapılan tanıtımla beraber ortaya çıkan yeni seri akıllı telefonların özellikleri ve çıkış tarihi konusunda da bilgiler verildi. Galaxy J5 Pro tanıtımı sonrasında ortaya çıkan tüm özellikler ve fiyat detayları haberimizde.

Galaxy J5, akıllı telefonları fiyat performans odaklı akıllı telefonlar içerisinde sevilen serilerden biri olmayı başarmıştı. Genel satış rakamlarının oldukça yüksek olduğu belirtilen akıllı telefonların, kısa süre içerisinde ülkemizde de satışa çıkması bekleniyor. Ülkemiz fiyatları da belli olan modelin şimdi ise yeni seri akıllı telefonları tanıtıldı. Galaxy J5 Pro adı ile tanıtılan yeni serinin özellikleri neler? Bakalım.

Galaxy J5 Pro Tüm Özellikleri

Yeni seri akıllı telefonların mevcut Galaxy J5 modelinin iyileştirilmiş modelleri olduğunu belirtelim. Hem performans açısından hem de beğeni toplayan tasarıma devam etmesi açısından beğeni toplayan akıllı telefonların biraz daha performanslı model isteyen kullanıcıların beğenisine sunulması bekleniyor. Galaxy J5 Pro özelliklerine geçecek olursak; ilk aşamada dikkat çeken kısım telefonların bellek miktarları oldu. Bellek kısmında bir iyileştirme söz konusu.

Galaxy J5 Pro

3 GB RAM bellek miktarı ve 32 GB depolama alanıyla kullanıcıların karşısına çıkacağı açıklanan Galaxy J5 Pro modelinin işlemci kısmında da çok bir değişiklik görmüyoruz. Yine Samsung’un kendi işlemci modelleri olan Exynos işlemcilerin kullanılacağı akıllı telefonların 1.6 GHz hızında çalışan Exynos 7870 işlemci modellerinin kullanıldığı belirtildi. Galaxy J5 modelinde de gördüğümüz işlemci serilerinden sonra grafik birimi kısmında ise Mali-T830 MP2 modelinin kullanıldığı görülüyor.

Ekran bölümünde 5.2 inç ekran boyutu kullanımı yapıldığı görülen akıllı telefonların, ekran teknolojisi kısmında da Samsung’un standart modellerinden biri olan Super AMOLED teknolojisinin kullanıldığı açıklandı. 720p çözünürlük sunan ekranların başka bir farkının bulunmadığı görülüyor.

Galaxy J5 Pro

Toplamda 3000 mAh batarya, ön kısımda selfie özel 13 MP kamera, arka kısımda yine 13 MP kamera ve parmak izi sensörleriyle beraber gelen akıllı telefonların Android Nougat 7.0 sürümüyle beraber 294 dolara satışa çıkacağını belirtelim. Yeni modelin ilk olarak Tayland bölgesinde satışa çıkacağı daha sonra Galaxy J5 modelinde olduğu gibi yayılacağı da belirtiliyor.