Galaxy J3 (2017)

Galaxy J3 (2017) Özellikleri ve Tasarımı Gözüktü

Kısa süre önce paylaşılan Galaxy J5 (2017) ve Galaxy J7 (2017) modellerinden sonra şimdi ise Samsung’un orta segmentinin yeni modellerinden biri olan Galaxy J3 (2017) serisi de ortaya çıktı. İşte detaylar.

Samsung çok kısa bir süre sonra orta segment akıllı telefon modellerini yenilemeye hazırlanıyor. Markanın bu alanda yaptığı çalışmalarla beraber Galaxy J serilerine 3 yeni modelin eklenmesi bekleniyor. Bu modeller içerisinde en başarılı olanı Galaxy J7 modeli olarak adlandırılırken tüm bu modeller içerisinde giriş modeli olması beklenen Galaxy J3 (2017) modeli de ortaya çıkmış durumda.

Daha önce Galaxy J5 ve Galaxy J7 modellerinin yeni sürümü için belli başlı detayları ortaya çıkmış ve telefonların en net görüntüleri olduğu iddia edilen görüntüler paylaşılmıştı. Şimdi ise benzeri bir durum Galaxy J3 (2017) modelinde görüyoruz. Peki telefonların nasıl özellikleri ortaya çıktı? Yeni seride kullanıcıları neler bekliyor?

Galaxy J3 (2017)

Galaxy J3 (2017) Modeli Hakkında Neler Biliniyor?

Ortaya çıkan görsellere bakacak olursak Galaxy J3 (2017) modeli tasarım olarak çok da farklı olmayacak. Bu noktada serinin diğer telefonlarına benzer bir yapıya sahip olduğu görülen akıllı telefonların tasarım açısından sadece biraz daha mini ve biraz daha az kıvrımlı olduğunu görüyoruz. Tabi bunlar henüz telefona ait olduğu iddia edilen görsellere göre yapılan değerlendirmeler. Bunun için akıllı telefonun henüz böyle bir tasarımla geleceği kesin değil.

Bunun dışında Galaxy J3 (2017) modeli için yapılan özellik paylaşımlarına göre telefonların 5 inç ekrana sahip olacağı ve 720p çözünürlük değeri sunacağı görülüyor. Exynos 7570 işlemcilerle geleceği belirtilen akıllı telefonun 2 GB RAM bellek değerine sahip olacağı ve 16 MP değerinde kameraların kullanılacağı belirtiliyor.

İddia edilen özelliklere göre 2.600 mAh bataryaya gelmesi beklenene telefonun çok daha uygun fiyatlara satışa çıkacağı düşüncesi de var. Fakat telefonun ne çıkış tarihi ne de çıkış yapacağı fiyatı konusunda bilgiler elde edilmiş değil. Bunun için diğer iki modelle beraber yapılacak olan tanıtımları beklemek gerekiyor. Haberleri değerlendirecek olursak telefonların çok fazla gecikmeyeceğini de söylemek yanlış olmaz.